Udlejning

Paddleboard

surfmoresupallround

Lej et paddleboard

Du kender det måske som paddelboard, SUP board eller oppusteligt paddleboard. Et paddleboard kan give timevis af sjov på vandet med venner og familie, men er samtidig også utrolig god træning for hele kroppen. Hvis du vil, kan paddleboarding være en meget hyggelig sport, hvor du kan tage på tur med madpakke og kaffe, plaske med de mindre børn i vandkanten eller arrangere en konkurrence, hvor det gælder om at padle hurtigst.

Hos SURFMORE kender vi alt til paddleboards, og startede faktisk hele vores univers med at sælge de oppustelige SUP boards. Vi har brugt et hav af timer på vandet, men også ved udvikling af disse oppustelige paddleobards.

Har du lyst til at prøve kræfter med paddleboards, behøver du ikke starte med at købe et paddleboard, men kan leje dem hos os som en start. Det kan også være, at I er en efterskole, ungdomsskole eller en virksomhed, der skal lave et teambuilding event. I alle tilfælde kan i leje paddelboards hos os i Skive. I kan både hente dem, men vi kan også levere dem til jer.

Ved udlejning af paddleboard, kontakt os på:

kontakt@surfmore.dk

Leje af paddleboard i Skive

Vi holder hos SURFMORE til i Skive, Jylland, hvor vi har vores paddleboards til udleje på lager. Ved leje af paddleboard i Skive kan du både selv hente det hos os, men vi kan også levere det i Aarhus, Odense, København eller hvor du ønsker det fragtet til.

Udlejning af paddelboard kan ske allerede i dag, og du kan få en uforglemmelig dag på vandet, som du sent glemmer.

Hvorfor leje paddleboard i Skive, Jylland?

Hvis du ønsker at leje et paddelboard hos os i Skive, skal det helst ikke være afstanden, der gør forskellen. Et paddleboard koster mange penge, og har du ikke prøvet sporten før, kan det være en god ide at leje et for en mindre pris til at starte med. Derefter kan du altid beslutter dig for, om du vil købe et.

Du kan med fordel leje et paddleboard hos SURFMORE i Skive, prøve det i én eller op til flere dage, og se om sporten er noget for dig.

Lej dit paddleboard hos SURFMORE i Skive, Jylland, og få mange timer sjov på vandet.

surfmoretouring