Fra ét produkt til 60

SURFMORE har fået en masse fart på, og jeg er derfor glad for at dele nyheden om, at vi i 2021 har udvidet salget af vores produkter til Norge og Sverige. Det norske og svenske markedet er særligt attraktivt for os, og efterspørgslen har været god. Udvidelsen er uden tvivl starten på et endnu større eventyr, end hvad vi før har været en del af.

Det har nemlig gået rigtig godt hos SURFMORE i løbet af de sidste 3 år, men vi stopper ikke her. SURFMORE startede nemlig som en drengedrøm og et enkelt produkt, nemlig vores SUP Boards, og i dag sælger vi alt fra våddragter til vandtæt cover til mobil.SURFMORE har nemlig udviklet sig utrolig meget, og det er derfor også på sin plads, at resten af Skandinavien skal have fornøjelsen af vores produkter.

Begejstringen vil ingen ende tage

I forbindelse med vores ekspansion til resten af Skandinavien har vi naturligvis været ivrige efter at dele den gode nyhed med omverdenen. Det har derfor også været en ren fornøjelse at se, at mange andre også deler vores begejstring. 

Vi er derfor rigtig glade for, at vi har fået lov til at dele den med migogaalborg og en masse andre fede magasiner og aviser, hvor du kan læse endnu mere om vores rejse med SURFMORE. 

SURFMOREs stifter, Jeppe, har endda også været en tur i radioen hos Nordjyske, ANR, hvor han fik lov til at fortælle lidt mere om, hvad drømmen bag SURFMORE er, og hvilke mål vi har for fremtiden. 

Vi er rigtig taknemmelige for, at interessen for vores lille firma i fremdrift er så høj, og vi glæder os til fremadrettet at dele de gode og spændende historier med vores kunder. Her på siden kan du følge med i vores rejse, når jeg deler ud af alle de nyheder, som vi har. 

 

De bedste hilsner, 

Nanna