Mere om Surf More

I slutningen af 2017 startede vi SURFMORE, i et ønske om at tilbyde kvalitetsudstyr til stærkt reduceret priser. Med mange års erfaring i surf branchen har vi efterhånden opnået et indgående branchekendskab.

{

Danmarks bedste starter kit

{

Alt-i-en - komplet sæt

{

Maks. 10 minutter fra åbning til vand

{

Udviklet til danske forhold i dansk design

{

Passer til hele familien - fra 7 til 77

Hvorfor er det interessant at købe et SUP sæt?

Der er mange gode grunde til at eje sit eget SUP sæt. Det giver dig en stor frihed – du er selv herre over hvornår, og hvor du vil SUP surfe. Uanset om du vil tage SUP sættet med på ferie, i sommerhus eller køre en hurtig tur ud til nærmeste strand. Du er ikke bundet til en klub, hvor der er fremmøde to dage i ugen, for de som ønsker at SUP. Du vælger dine egne dage, tidspunkter og den strand, sø eller å, som passer dig bedst.

I og med du kan SUP surfe når du vil, men også hvor du vil, får du også muligheden for at træne dine SUP egenskaber. Du kan hurtigt finde ud af, om du er til fladt vand på søen eller åen, cruise på fjorden i høj fart eller bølger i Vesterhavet.

SUP når du vil, og hvor du vil!

Vi ved naturligvis godt, at det kan være et stort skridt, at skulle købe sit første SUP sæt. Men når du ejer dit eget SUP sæt, er der heller ingen forpligtelser om, hvornår eller hvor du skal SUP. Du skal ikke møde op i en surf klub på et specifikt tidspunkt eller låne vennernes udstyr. Du kan tage ud tidligt om morgenen, sent om aftenen og samtidig udforske nye spændende steder i landet at SUP. Friheden med eget SUP sæt giver dig uendelige muligheder. Uanset om du blot ønsker at SUP, når det passer dig, eller om du har en eventyrer gemt i dig.

SUP sæt der holder i mange år

Med et SUP sæt fra SURFMORE er du sikret udstyr, der holder i mange år. Vores SUP boards, padler og tilhørende udstyr er designet og udviklet til, at skulle blive anvendt år efter år. Udstyret er gennemtestet og konstrueret til at blive anvendt i alle slags forhold – både af nybegyndere og øvede.

Det koster løbende penge at være indmeldt i en surf klub, hvor du har mulighed for at benytte dig af deres udstyr. Ved køb af et SUP sæt slipper du for de løbende udgifter, og betaler derimod et engangsbeløb, som sikrer dig SUP, sjov og ballade – akkurat som du ønsker det. For mange surfere er det forbundet med en frihed, da man dermed selv kan styre, hvornår det passer en at tage en tur på vandet.

Oppustelige SUP boards

Oppustelige SUP boards fra SURFMORE er det helt rette valg for dig, der ikke skal være verdensmester i SUP. De egner sig godt til familier, venner og dig, der blot ønsker at tage en tur på fjorden, langs åen eller tværs over søen. SUP anvendes også af flere og flere som en motionsform.

Tilbehør

Hos SURFMORE sælger vi ikke kun Stand Up Paddle boards, men også alt SUP tilbehør som du fremadrettet kan få brug for.

Tilbehør til din SUP omfatter bl.a. vores aluminiums- og fiberglaspaddel, pumpe, finne, rejsetaske, leash line og våddragter. Vi arbejder hele tiden på at udvide vores sortiment til gavn for dig.

 

Yoga

Vi har designet den perfekte begynder platform til brug af pilates og yoga på vandet.

SURFMORE Yoga er fremstillet med ekstra håndtag, hvilket sikrer stabilitet og tryghed på vandet. Platformen kan tilkobles op til 8 boards ad gangen, mens instruktøren underviser fra SURFMORE Yoga platformen.

Om  Os

Vi var kede af at se folk købe dårlige og billigt konstrueret SUP boards. Oppustelige SUP boards med flere kritiske vinkler, som ikke hjalp til den “gode oplevelse” på vandet.

I slutningen af 2017 startede vi SURFMORE, i et ønske om at tilbyde kvalitetsudstyr til stærkt reduceret priser. Med mange års erfaring i surf branchen har vi efterhånden opnået et indgående branchekendskab.

I dag udvikler og producere vi på partner fabrikker med høje kvalitetskrav og stærke løsninger. Vi bestræber os på at levere top kvalitet, som hos de store surf brands.

Vi har skåret alle mellemled væk og kan derfor tilbyde samme høje kvalitet for board samt komponenter, til omtrent det halve af prisen.

Dette gør os fleksible og konkurrencedygtige.

Kontakt os

Vi ser frem til at høre fra dig

+45 2068 6055