Vi elsker at fortælle om vores virksomhed i drift, og vi elsker endnu mere, når andre gerne vil høre om den. Vi har nemlig været så heldige, at Månedsmagasinet gerne ville høre mere om SURFMORE og vores rejse. Vi er gået fra ét produkt til rigtig mange og samtidigt er vi begyndt salg til resten af Skandinavien. Det er en spændende rejse og vi håber at du vil følge med.

 

SURFMORE startede som en surfskole

Uden at afsløre for meget om de flotte artiklers indhold, så ved mange nok ikke, at SURFMORE ikke oprindeligt startede ud som en online butik. Det hele startede faktisk ved et tilfælde, som netop en surfskole, hvor 2 kammerater brugte deres sommer på at køre rundt og lære børn og unge at surfe.
Rejsen tog derfra et skud mod stjernerne og det hele endte med SURFMORE, som vi kender det i dag med alt fra SUP boards til SUP tilbehør. Jeppe fortæller i Månedsmagasinet om drømmene bag SURFMORE, hvordan rejsen udformede sig, og hvilke bump på vejen der kom. Derfor giver han også nogle af hans bedste råd til iværksættere, og dem vil du helst ikke gå glip af, hvis du går rundt med en lille iværksætterdrøm.

 

SURFMORE står aldrig stille

Rejsen sluttede naturligvis ikke ved stiftelsen af SURFMORE. Vi står bestemt ikke stille her på kontoret, og der arbejdes hele tiden for at videreudvikle virksomheden og vores produkter.
Jeppe fortæller derfor også om, hvordan han konstant forsøger at udvikle virksomheden, vores produkter og ikke mindst hvordan han klarede sig igennem 2020 med nye håb for, hvad 2021 kunne bringe med sig.
Du kan naturligvis læse begge artikler i Månedsmagasinet, hvor de to flotte artikler nemlig pynter magasinet fra side 8-15. Så kan du få et indblik i hele SURFMOREs rejse, og læse mere om hvad drømmen for fremtiden indebærer.