SURFMORE

KLUBAFTALE

Hos SURFMORE har vi klubaftaler vi med et, bogstaveligt talt, hav af klubber indenfor forskellige sportsgrene og bare rolig, det er ikke kun SUP, kite- og windsurf klubber, som kan blive en del af fordelene. Vi samarbejder også med vinterbadeklubber, skateklubber, svømmeklubber, kajakklubber og mange flere.

Gennem en eventuel klubaftale med SURFMORE har du op til mange fordele. Dette gælder blandt andet rabataftaler på alle vores produkter til klubbens medlemmer, sponsorater til konkurrence, eventuelle gaver, når i afholder den årlige jule- eller påskefrokost og meget mere.

Vi er meget interesseret i at klubmiljøet er rart at være i og vil gerne hjælpe, hvor vi kan. Herunder kan læse en del af det, vi kan tilbyde jer som klub.

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os på + 45 20 68 60 55 eller [email protected]

Rabat til jeres medlemmer (5-20%)

Vi har i dag mange klubaftaler, og det er ikke uden grund. Alle medlemmerne i klubben får nemlig rabatter på mellem 5 – 20 %.. HELE ÅRET RUNDT!

Har dine klubmedlemmer brug for vejledning i produkter, eller søger blot en skarp pris på neopren sko, bade poncho eller ny våddragt? Vi står til rådighed, og sørger både for rådgivning i produkter, men sikrer os også, at jeres medlemmer er økonomisk tilfredse.

Vi har på nuværende tidspunkt +400 produkter, og der kommer med tiden kun flere. Vi har derfor et stort udvalg af produkter til vandsport, ski og skate, og har vi ikke det du søger, kan vi med garanti få det hjem.

Dette kan også sagtens blive jeres klub, uanset om det er vandsport, skate, vinterbadning eller noget helt fjerde. Vi indgår gerne disse rabataftaler til fordel for jeres medlemmer.

Kontakt os på + 45 20 68 60 55 eller [email protected] til en uforpligtende snak om netop jeres klub.

surfmoresup