Balanceboard

Viser alle 6 resultater

 • costaboard-balance-bold

  COSTABOARD BALANCE BOLD

  179 DKK
 • costaboardbauhaus

  COSTABOARD BAUHAUS

  1.300 DKK
 • costaboard-blackzebra

  COSTABOARD BLACK ZEBRA

  1.300 DKK
 • costaboard-dazulu

  COSTABOARD DAZULU

  1.300 DKK
 • costaboard-flow-balance-board

  COSTABOARD FLOW

  1.300 DKK
 • Tilbud surfmorebalanceboard

  SURFMORE Balanceboard

  599 DKK

Balance board til leg og træning 

Et balance board er oplagt til aktiv træning og koordination, men bruges også i mange danske hjem med hele familien som aktive brugere.

Balance boardet er fantastisk til at styrke og forbedre din balance og det er tilmed nemt, at komme i gang med. Et balance board består af selve ‘boardet’ som ofte er fremstillet i træ eller en glasfiber konstruktion. Langt de fleste balance boards er fremstillet i træ som er limet eller lamineret. Derudover medfølger altid en ‘rulle’ som er med til at give balance og rul når du balancere.

Se vores udvalg af de fedeste balance boards fra Costa boards.

 

Hvem kan bruge et balance board?

Alle kan stå på balance board – faktisk er der ingen alders begrænsning, så det er børn såvel forældre som kan øve balancen på balance boardet. Det tager altid en smule tid at komme i gang, men pludselig har du balancen og så er du altså i gang.

Det er især godt for børn at stå på balancebræt. Det øger selvtilliden, styrker motorikken og hjælper koordination og reaktionsevnen. Faktisk er det sundt for ve og velvære at balancere på et balance bræt.

Vi oplever hos surfmore at flere og flere skoler, institutioner og fritidsordninger indkøber balance boards til brug i klub og skole regi.

Børn og balance boards

Mindre børn har især godt af at prøve kræfter med et vippebræt, også kaldet et balance board. Ja, kært barn, mange navne!

Balance træning for børn bidrager nemlig til god motorik og koordination. Det er vigtigt i en ung alder, at man allerede træner og styrker sine balance evner. Det giver nemlig selvtillid og hjælper på mange punkter.

Vi oplever hvordan flere og flere skoler og institutioner benytter balance boards i den aktive læring. Nogle børn har brug for ro til at lære og her kommer balance boardet i høj grad ind i billedet. Balance træning kræver ro og det samme gør sig gældende i god undervisning og læring.

 

Hvordan kommer jeg i gang med at stå på balance bræt?

Det er en god idé at starte med at holde ved noget stabilt som start. Det hjælper dig med, at komme forsigtigt i gang. Det kan være en fordel at støtte dig til en sofa eller har en person, som hjælper med at holde balancen til en start. I løbet af kort tid kan du balancere på balancebrættet helt selv!

Start forsigtigt og kom roligt i gang. At balancere på et balance bræt tager tid og det er ikke noget som behøver at gå hurtigt. Det kræver fokus og koncentration, at komme godt i gang og du skal nok få styr på det.

Start hjemme i stuen, tag vippebrættet med i sommerhuset eller begynd i haven. Et balance bræt kan bruges alle vegne og der er ingen begrænsninger når du skal i gang. Du behøver blot ro, koncentration og fokus.

 

Hvorfor skal jeg stå på balance bræt?

Der er flere gode grunde til at stå på balance bræt. Først og fremmest styrker du din balance. Balancen er noget du gennem hele livet træner og det kan kun komme dig til gode, at du har god balance. Det kan være på arbejdspladsen, fodboldbanen eller i vesterhavets bølger. En god balance er essentielt i en god tilværelse.

Med god balance kommer også god koordination og gode reaktionsevner. En god balance styrker din evne til at reagere og handle i pludselig situationer. Det kan være i trafikken, på cyklen eller selvfølgelig også i bølgerne på et sup board.

 

Hvilket balance board skal jeg vælge? 

Mange balance boards minder meget om hinanden. Modellerne og det grundlæggende design kan variere og det har selvfølgelig noget at sige i forhold til balancen og selvfølgelig også prisen.

Du skal vælge et balance board efter design, smag og pris. Alle balance boards er designet til at øge og styrke din balance, så det er svært at pege på et bestemt board som er bedre end andre.

Hos surfmore har vi flere forskellige modeller og vi har netop fået de populære costaboards ind i vores sortiment. Alle costaboards er designet som seje surfboards, mens vores eget SURFMORE balance board har et mere klassisk design. Prisen er samtidigt også cirka det halve, men oplevelsen er derimod stadig høj!

Alle costaboards bliver fremstilet i europæisk træ og produceret i Berlin, Tyskland. Costaboards er kendt for deres unikke tilgang til materialer og smukke designs. Alle boards leveres komplette og sansen for finish og layout er virkelig imponerende.

Vi er dansk importør af costaboards og kan levere alle modeller fra dag-til-dag. Kontakt os hvis du leder efter en bestemt model el. design.