MESSYWEEKEND

Her på siden finder du alle vores produkter fra det danske brand, MESSYWEEKEND. MESSYWEEKEND producerer fede skibriller, med godt udsyn og en høj kvalitet til dig, som værner om kvalitet på skiferien.

Viser alle 3 resultater

 • Tilbud messy-weekend-ski-goggle-light-grey-silver

  Messy Weekend – Clear Light Grey Silver

  799,00 kr.
 • Tilbud messy-weekend-flip-black-grey-ski-goggle

  Messy Weekend – Flip Black Grey

  799,00 kr.
 • Tilbud messy-weekend-ferdi-army-green-ski-brille

  Messy Weekend – Fordi Green Revo Army

  799,00 kr.

Hvem er MESSYWEEKEND?

MessyWeekend er en dansk virksomhed som både fremstiller og designer solbriller og goggles til ethvert formål. Fælles for alle produkter er en høj kvalitet med fokus på miljø og produktion.

MessyWeekend er kendt for unikke farver og materialevalg. Kvaliteten er høj og mærket henvender sig til mennesker med hang til action, livet og farverige designs.

 

Skibriller fra MESSYWEEKEND 

Pludseligt er sommeren ovre og så er det tid til at se ind i vinter tilbehøret. Det kan være skihjelmen skal opdateres eller du skal på jagt efter et par ny handsker. Vi har et udvalg af skibriller fra MessyWeekend og vi gør en dyd ud af, at formidle brandet.

MessyWeekend har i løbet af kort tid virkelig formået, at skabe en vis hype omkring deres skibriller. Kvaliteten er i top. Materialerne er gennemførte og så er der teknisk fokus på ridsefri briller, en ekstrem lav vægt og maksimal styrke. Disse goggles er virkelig hvad vi definere som “value for money”.