Flying Fish Foils

Viser alle 2 resultater

  • elektrisksurfboard

    EFOIL – FLYER ONE CARBON EDITION

    57.799 DKK
  • flying-fish-foil

    EFOIL – FLYER ONE EPP EDITION

    49.799 DKK

Flying Fish E-foil

En elektrisk foil er det sidste nye indenfor surfing på alle led og kanter. Den elektriske foil er batteri drevet og fungere som en hydrofoil. Faktisk virker den elektriske foil på samme måde som en fly vinge!

Når du får fart på, vil foilen forsigtigt løfte sig gennem vandet. Mens du surfer henover vandet vil du opdage, at du din e-foil rejser sig fra vandoverfladen og svæver nærmest. Foil boardet er ikke i kontakt med vandet og du svæver, mens du har kontrol over farten med din fjernbetjening!

 

Hvem er Flying Fish foils? 

Flying Fish er et af de førende internationale brands indenfor elektriske foils. Høj finish, lang batteritid og massere af fart er nogle af kerneordene når vi taler om Flying Fish som foil brand.

Designet, skabt og tænkt i Holland. Solgt i hele Europa! 

Flying Fish kommer I en EPP model og I en carbon Edition. Begge foils leveres komplette inkl. fjernbetjening, rejsetaske samt batteri. Når du modtager din elektriske foil er du klar til at komme på vandet!

Alle Flying Fish foils er styret med WayDoo software. Denne teknologi benyttes i flere surfing produkter, da den hjælper med at få alle enheder til at tale sammen på både land og vand. Til din Flying Fish kommer også en App som kan tilsluttes din device.

 

Hvor lang batteritid har en elektrisk foil?

Flying Fish modellerne har en batteritid på 85 minutter. De 85 minutter er aktiv batteritid når boardet er i brug. Hastigheden er op til 40 km/t og kan reguleres med den håndholdte fjernbetjening.

 

Vi overvejer at købe en elektrisk folk, men er stadig i tvivl 

Hos surfmore har vi eneret på salg og forhandling af Flying Fish foil i Danmark. Det giver os mulighed for at lave kurser og undervisning i foil surfing. Sidder du med overvejelser og er stadig i tvivl, så kontakt os og lade os lave et prøve arrangement og gennemgang.

Vi tilbyder også prøvetimer og kurser indenfor foilboarding. Kontakt os for din forespørgsel.

Du er altid velkommen til at sende os en forespørgsel: [email protected]