Flying Fish Foils

Her på siden kan du se alle vores elektriske jetboards og tilbehøe fra Flying Fish. Flying Fish producerer nogle af de bedste elektriske surfboards, som du kan finde herunder.

Viser alle 5 resultater

 • flying-fish-waydoo-flyer-one-epp-edition

  Waydoo FLYER ONE+ EPP EDITION

  52.799,00 kr.
 • elektrisksurfboard

  Waydoo Flying Fish FLYER ONE CARBON EDITION

  59.799,00 kr.
 • flying-fish-e-foil

  Jetboard kursus

  Fra 2.400,00 kr.
 • powerlift-batteri-e-foil

  E-Foil Powerlift batteri

  17.699,00 kr.
 • flying-fish-jet-one-controller

  Waydoo Jet One controller

  2.799,00 kr.

Hvem er Flying Fish?

En elektrisk foil er det sidste nye indenfor surfing på alle led og kanter. Den elektriske foil er batteri drevet og fungere som en hydrofoil. Faktisk virker den elektriske foil på samme måde som en fly vinge!

Når du får fart på, vil foilen forsigtigt løfte sig gennem vandet. Mens du surfer henover vandet vil du opdage, at du din e-foil rejser sig fra vandoverfladen og svæver nærmest. Foil boardet er ikke i kontakt med vandet og du svæver, mens du har kontrol over farten med din fjernbetjening!

 

Flying fish og elektriske jetboards

Flying Fish er et af de førende internationale brands indenfor elektriske foils. Høj finish, lang batteritid og massere af fart er nogle af kerneordene når vi taler om Flying Fish som foil brand.

Begge e-foils fra Flying Fish kommer med samme gennemtestet batteripakke. Med en hastighed på op til 40 km/t vil du opleve fart og en følelse på vandet du ikke har prøvet før.

 

Designet, skabt og tænkt i Holland. Solgt i hele Europa! 

Flying Fish kommer I en EPP model og I en carbon Edition. Begge foils leveres komplette inkl. fjernbetjening, rejsetaske samt batteri. Når du modtager din elektriske foil er du klar til at komme på vandet!

Alle Flying Fish foils er styret med WayDoo software. Denne teknologi benyttes i flere surfing produkter, da den hjælper med at få alle enheder til at tale sammen på både land og vand. Til din Flying Fish kommer også en App som kan tilsluttes din device.

 

Hvor lang batteritid har en elektrisk foil?

Flying Fish modellerne har en batteritid på 85 minutter. De 85 minutter er aktiv batteritid når boardet er i brug. Hastigheden er op til 40 km/t og kan reguleres med den håndholdte fjernbetjening.

De 85 minutters batteritid er naturligvis i aktiv brug. Holder du løbende pauser er din elektriske foil ikke brug og det samme gælder batteriet. Det er muligt at tilkøbe et ekstra batteri, hvis du vil være sikker på at du ikke løber tør for strøm.

Når batteriet kun har 20% power tilbage vil din controller begynde at lyse. Dette indikere at du har cirka 20% strøm tilbage.

 

Hvad medfølger i en e-foil?

I alle Flying Fish e-foils medfølger 1 board, 1 batteri, samt foil, controller og en rejsetaske. Du kan pakke hele sættet ned og checke det ind på flyveren eller tage det med i sommerhuset. E-foilen leveres komplet og klar til at komme på vandet. Du skal ikke ud at investere i yderligere tilbehør for at være klar.

 

Hvordan virker controlleren til et elektrisk surfboard?

Til alle e-foils medfølger selvfølgelig en Jet One controlleren. Controlleren er designet med en LCD interface og er ergonomisk designet til at være i hånden under brug. Du har derfor konstant et fast greb om din controller, når du er på vandet.

Controlleren er designet med et display som fortæller bluetooth status, batteri status og hastigheden på din e-foil ved brug. Du kan nemt justere farten på controlleren ved, at trykke på “+” eller “-“. Dette giver mulighed for konstant, at regulere på hastigheden.

 

Hvor må jeg stå på e-foil i Danmark? 

Du må bruge din e-foil over alt i landet. Det kan være i vesterhavet eller på fjorden. Mulighederne er uendelige for at komme på vandet!

Dog skal du være opmærksom på bestemte søer, eller fredet området.

 

Er der garanti når jeg køber en E-foil hos SURFMORE?

Ja – Alle flying Fish e-foils leveres med 24 måneders fabriksgaranti. Vi bestræber os altid på at give dig den fulde service på alle produkter.

Vi har reservedele til alle Flying Fish e-foils, så mister du en controller eller vil tilkøbe et ekstra batteri, så skaffer vi selvfølgelig delene.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til din e-foil før eller efter køb.

 

Vi overvejer at købe en elektrisk folk, men er stadig i tvivl 

Hos surfmore har vi eneret på salg og forhandling af Flying Fish foil i Danmark. Det giver os mulighed for at lave kurser og undervisning i foil surfing.

Vi tilbyder også prøvetimer og kurser indenfor foilboarding. Kontakt os for din forespørgsel. Det kan også være at du gerne vil give en oplevelse til en du holder af.

Du er altid velkommen til at sende os en forespørgsel: [email protected]