Guide

Udstyr

HVAD ER EN SIKKERHEDS LEASH?

En leash line er nødvendig, når du befinder dig på vandet. Den skaber tryghed, og sikrer dig, at du altid er i nærheden af dit Stand Up Paddle board. En leash line er et must-have for alle som surfer.
Leash linen skal placeres rundt om højre ankel, og skaber forbindelse mellem dig og dit SUP board, hvis du skulle miste kontrollen eller falde i vandet.

Du skal altid bruge en leash line, uanset hvor du surfer og i hvilke forhold du tager ud i. Selv de bedste surfere bruger en leash line. Den sikrer nemlig at boardet aldrig forsvinder fra dig.
Vores leash liner er fremstillet i naturgummi og har en vægt på 70g. Det gør dem til de letteste leash liner på markedet!

TRYGHED OG SIKKERHED

 

Gå aldrig på vandet alene!

Uanset om du er windsurfer, SUP surfer eller tredje, så sejl aldrig alene. Lad altid andre vide, at du tager på vandet og hvornår du forventer at være tilbage. Hold altid andre informeret om dine
planer.

Holder du dig ajour med vejrudsigten, så har du altid en paratviden og udgangspunkt for dagens sejlads. Vil vinden tage til? Vil den dreje og hvad kommer det til at betyde for dig som surfer?
Kend dine begrænsninger og tilpas dit udstyr til vejrforhold der matcher dit niveau. Er du stadig begynder, så sørg altid garvede surfere til råd. Alle hjælper hinanden og det vil du også komme
til at opleve.

Peter har lavet en rigtig fin video hvor han giver gode råd til sikkerhed på vandet.

Påklædning

I Danmark bør du ikke surfe i badetøj. Uanset om du surfer, windsurfer, kitesurfer eller tredje, så er du hele tiden i kontakt med vandet, og det afkøler kroppen hurtigere end du tror – selv på
sommerdage fra en skyfri himmel. Vi har et smalt, men stærkt sortiment af våddragte som er designet til at blive brugt hele året rundt.

Fælles for alle våddragte er slidstærke materialer, gennemtestet kvalitet og så har de alle en tykkelse, som giver mulighed for surfing størstedelen af året. Her får du rigtig meget kvalitets
våddragt i quickDry materiale til pengene!

Den første våddragt

Står du og skal til at investere i din første våddragt?

Alle SURFMORE våddragte er designet og konstrueret til surfere som vil have kvalitetsdragte fra starten. En sup våddragt skal holde i mange år, den skal være komfortable og så skal den være
slidstærk og fleksibel. Det er nogle af kriterierne som du bør opstille, før du køber en ny våddragt.

Alle vores sup våddragte er fremstillet i minimum 3/5 mm neopren. Det giver en våddragt som kan bruges fra April til slutnigen af September. Samtidigt får du slidstærke knæ, flex neopren og back-zip lynlås. Måske en af de bedste våddragte til begyndere som vil have kvalitet og slidstærke materialer.

Vi udvikler, designer, tænker og arbejder hele tiden på at optimere vores produkter. Derfor kender vi dem også ind og ud. Det er din fordel når du skal have vejledning omkring køb af ny våddragt.

 

Svømmevest

Det er lovkrav at bære svømmevest når du er på vandet. En vest er sikker, praktisk og hjælper dig med opdrift når du er på vandet. Vores SURFMORE impact svømmevest er en af vores bedst sælgende produkter og dette ikke uden grund.

Denne svømmevest har en rigtig god pasform, som giver fleksibilitet og følelsen af frihed når du er på vandet. Udfordringen ved mange almindelige veste er, at de skarver under armene og at de er designet til at blive brugt af sejlsportsfolk. Når du surfer skal du have en vest som er designet til surfing. Bevægelighed, god pasform og frihed. Det er hvad du har brug for.

Har du af ene eller anden grund ikke lyst til at benytte en svømmevest på vandet, så er rigtig mange Stand Up Paddle surfere begyndt at bruge oppustelige bælte veste. Det smarte ved de oppustelige bælte veste er, at de kan spændes om livet og indstilles. Det oppustelige bælte kan samtidigt bruges som en lille taske når du er på vandet og samtidigt har du ikke en vest tæt om kroppen. Det oppustelige bælte udløses når du aktivere patronen og i løbet af få sekunder vil du have en oppust redningskrans.

supimpactvest