surfmore-jeppe

Efterår kommer hos SURFMORE

Har du handlet hos os før, så ved du også, at vi er 100% dedikerede når det kommer til vandsport. Vi er vilde med alt på vandet, uanset om det er paddleboards, watertubes eller e-foils. 

Oprindeligt startede vi med oppustelige SUP boards og efterfølgende udvidede vi til en lang række forskellige vandsport artikler og tilbehør til paddleboarding. Tiden går og i løbet af nogle få år har vi med godt mandskab og en driftig tilgang udvidet konstant, og har i dag mere end 1000 forskellige produkter indenfor actionsport. 

Vi leder med lys og lygte efter de sidste nye, og ikke mindst aktuelle produkter og brands på markedet. Vi bestræber os på at have fingeren på pulsen og altid levere de bedste produkter til de bedste priser indenfor actionsport. 

Sommeren er så småt slut 

Inden længe er sommeren for alvor ovre, og vi skriver oktober i kalenderen. Mange begynder at finde de varme vinterjakker, støvler og huer frem. Men trods at vinteren kan være kold, betyder det bestemt ikke, at det “aktive” liv er slut. Tværtimod!

Efteråret giver rig mulighed for at komme ud på windsurferen og ikke mindst wing-foil. Vandet er stadig varmt og dagene blæsende. Det er altså nu de varme neopren sko og efterårs våddragter skal findes frem.

Hos os sker der altid en masse. Lige om hjørnet begynder vi at modtage vinter produkterne til den kommende sæson. Det betyder blandt andet at hele vores webshop bliver forvandlet til en stor “vinter” actionsports side. Vi udvider big-time i år og det betyder blandt andet et stort udvalg af hjelme, skigoggles, strømper og ikke mindst kælke til alle aldre.  

Leder du efter et bestemt mærke, produkt eller har du bare et spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på kontakt@surfmore.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig