dakinemissionvåddragt6mm

Secumar redningvest

Secumar står for anerkendt sikkerhed og kvalitet gennem rigtig mange år. Vi er stolte af at have Secumar i stald hos surfmore. Secumar er et nærmest hæderkronet mærke indenfor sikkerhed på vandet. Første prioritet hos secumar har altid været sikkerhed på vandet.

Secumar fremstiller i dag redningsveste og svømmeveste til fritid, men også sikkerhed til offshore forhold. Hos os har vi alle produkter fra Secumar og vi gør en dyd ud af, at vejlede dig omkring det rigtige valg når det kommer til sikkerhed på sup board og anden vandaktivitet. 

Produkterne er udviklet på højeste niveau baseret på mange års erfaring og produktudvikling. Secumar føler et stort ansvar når det kommer til sikkerhed på vandet. I dag sælges secumar i mere end 100 lande. Hos os har vi mulighed for at skaffe alle produkter fra secumar. Tøv derfor ikke med at kontakte os for forespørgsel på et specifikt produkt. 

Se vores redningsveste fra Secumar. 

Vi bestræber os på at have et bredt udvalg af de stærkeste og mest kompromisløse brands indenfor aktiv vandsport. Det betyder at vi har våddragter fra de førende producenter og et stort udvalg af neopren tilbehør til enhver type vandsport. 

Om du dyrker surfing på hobby niveau eller flere gange i ugen, så har vi udstyr for enhver smag – og også i et prisleje som matcher langt de fleste. Fælles for alle vores mærker og produkter er samme høje kvalitet og innovative tilgang til udvikling, materialer og funktion. 

Som tiden er gået har vi løbende udvidet med sup tilbehør som dækker alt fra varme neopren handsker, til kajakvogne og balance boards. Udvalget er stort og alle produkter sendes stortset dag-til-dag, bortset fra nogle enkelte som sendes direkte fra producenten. 

Hos os har målet aldrig været at være de billigste, men derimod det foretrukne valg indenfor sup udstyr og neopren til vandsport. Vi vejleder dig hele vejen og vi surfer hele året rundt. Det gør vores viden og ekspertise høj. 

Som tiden er gået har vi løbende udvidet med sup tilbehør

secumaroppusteligredningsvestbørn

Rip Curl

Født, skabt og udviklet i Australien. Siden 1969 har Rip Curl haft et mål om, at være det ultimative mærke inden for surfing. Med årene er tilgangen til neopren produkterne kun øget og i dag står Rip Curl for alt som er high-performance. Produkterne optimeres løbende og dækker over alt fra våddragter, neopren sko og handsker til sup. 

Vi bestræber os løbende på at udvide vores sortiment af våddragter til herre fra Rip Curl, samt en lang række andre sup neopren produkter.

Fælles for alle er en teknisk stærk tilgang til materialevalg og performance. Rip Curl er ikke et af de billige brands på markedet, men du kan være sikker på at du køber noget af at det bedste og samtidigt køber du neopren som holder i mange år af gangen. 

Især flash bomb neopren støvlerne fra Rip Curl er en vaskeægte best seller. Her får du neopren støvlen som bare holder år efter år. Rip Curl Flash Bomb skoene kommer i 3mm, 5mm og en god 7mm til vinterhalvåret. Hos SURFMORE har vi hele udvalget af Rip Curl Flash Bomb

ripcurl-flashbomb-neoprenstøvle
maneraseafarer5mmvåddragt

Dakine

Dakine er kendt for at bryde grænserne når det kommer til actionsport. Er du vild med surfing, snowboarding, mountainbiking, windsurfing og alt som har med action at gøre, så er Dakine et af de foretrukne mærker. 

Oprindeligt har Dakine rødder i Hawaii og i dag gør Dakine det muligt, at dyrke alle typer actionsport med fokus på slidstærke og unikke produkter. Alle produkter er designet, tænkt og gennemtestet. Det vil du opleve når du ser materialerne og måden produkterne er lavet på. Her får du virkelig høj finish og lækker kvalitet. Vi har flere typer Dakine neopren sko samt andet neopren tilbehør. Udover neopren støvler og tilbehør har vi selvfølgelig også de lækre Dakine våddragter til damer.

 

Manera 

Det er ingen hemmelighed. Vi er vilde med Manera og ikke uden grund. Manera har hovedsæde i Montpellier og er fransk familieejet. Gennem årene har Manera vokset sig til et stort brand indenfor neopren og i dag må de nok siges at være den “nye” dreng i klassen. 

Kvaliteten er i top og det samme er funktionaliteten. Produkterne er til at betale for og pasformen, samt valg af materialer giver lyst til flere timer på vandet. Manera er lokalt og designer kun nye produkter efter behov. 

Vi har Manera våddragter til både mænd, såvel kvinder, samt en lang række af neopren tilbehør. Manera er et af de brands som får dig på vandet, selvom det er hundekoldt!

 

Zhik 

I 2022 har vi netop fået forhandling af Zhik. Oprindeligt stammer Zhik fra Australien og har gennem mange år været et lille brand indenfor jolle og sejlertøj. I dag er Zhik et af de førende brands indenfor teknisk jolle – og sejlertøj. 

Mange tror kun at Zhik henvender sig til sejlere, men faktisk er de lige så stærke på neopren og våddragter. Faktisk er Zhik hovedsponsor på det danske sejlerlandshold og det fortælle ikke så lidt om produkterne og visionen. 

Hos SURFMORE har vi våddragter til damer og herre, neopren toppe, hjelme og neopren støvler fra Zhik. 

Dakine

Dakine er kendt for at bryde grænserne når det kommer til actionsport. Er du vild med surfing, snowboarding, mountainbiking, windsurfing og alt som har med action at gøre, så er Dakine et af de foretrukne mærker. 

Oprindeligt har Dakine rødder i Hawaii og i dag gør Dakine det muligt, at dyrke alle typer actionsport med fokus på slidstærke og unikke produkter. Alle produkter er designet, tænkt og gennemtestet. Det vil du opleve når du ser materialerne og måden produkterne er lavet på. Her får du virkelig høj finish og lækker kvalitet. Vi har flere typer Dakine neopren sko samt andet neopren tilbehør. Udover neopren støvler og tilbehør har vi selvfølgelig også de lækre Dakine våddragter til damer.

RESTUBE

De populære oppustelige redningsveste har vundet frem som aldrig set aldrig før. De er mere populære end nogensinde og det forstår vi godt. Nu skal vi forklare dig hvorfor de oppustelige redningsveste er blevet manges fortrukne valg når det kommer til sup veste. 

Restube er udviklet og designet i Tyskland. Målet for Restube var hele tiden at skabe en oppustelige redningsvest som var hurtig, at udløse og samtidigt skulle den ikke fylde noget. Den skulle være kompakt, kompromisløs og nem at have med. Udfordringen ved mange redningsveste er, at de er irriterende at have på og sidder forkert når de skal bruges til paddle surfing. Det er en stor udfordring for mange paddle surfere. 

 

En oppustelig redningsvest er smart!

Den oppustelige redningsvest fra restube er smart, enkel og utrolig nem at have med. Den vejer og fylder intet og kan tilmed bruges af alle i familien. 

Mange bruger den oppustelige redningsvest til svømning, paddleboarding og generel vandaktivitet. Vi oplever at flere og flere køber en restube fordi den ikke begrænser dig. Du kan nemt have den liggende i sejlbåden, bruge den til havsvømning eller stå på sup board med den uden problemer. Her får du en oppustelig svømmevest, som du glemmer alt om at du har på.

Alle RESTUBE produkter er selvfølgelig CE godkendt og opfylder alle krav og ISO standarder. 

surfmore-startpakke

 

 

 

 

 

 

 

 

SURFMORE

SURFMORE er startet ud fra en vision om, at skabe kvalitets sup boards til fornuftige priser. Alle skal have råd til at godt oppusteligt sup board uden dårlige komponenter og padler. 

Alle surfmore boards er i dag designet i hårdfør MSL1000D konstruktion. Dette er en dobbeltlags tråd konstruktion, som er ufattelig stiv og stabil. Stabilitet giver balance og det vil du opleve første gang du står på et SURFMORE paddleboard. 

I 2022 har SURFMORE mere end 100 produkter som egner sig til begyndere såvel øvede. SURFMORE har et bredt udvalg af neopren tilbehør, neopren fodtøj, samt våddragter til børn og en lang række hardware såsom elektriske pumper, kajak vogne og tilbehør til omklædning. 

SURFMORE forhandler en lang række af de førende brands indenfor hver deres kategori. Det er blandt andet våddragter, neopren, samt paddleboards fra NSP.

Læs mere om SURFMORE her. 

ION

ION er et multi sports brand som ikke kun gør sig indenfor neopren, surfing og vandsport. Hos surfmore har vi ION våddragter, handsker og tilbehør til aktiv vandsport. Står du som paddlesurfer, kitesurfer eller windsurfer og mangler en ny våddragt, så går du ikke helt galt med et produkt fra ION. 

Lækre farver i super gode materialer. ION er et af de brands i vand sportsindustrien som konstant har formået at fornye sig på design og produktudvikling. 

Udover produkter til vandsport er ION en markant spiller på design af cykeltøj til MTB. 

 

FANATIC

Siger du windsurfing, så siger du også FANATIC. Oprindeligt startede Fanatic som rendyrket windsurfing brand. Gennem næsten 2 årtier designede fanatic udelukkende windsurfing boards til racing, freeride og wave-riding. 

I dag og mange timer på vandet senere er Fanatic et fuldblods vandsports brand som råder over oppustelige sup boards og wingfoils. Fanatic arbejder sammen med DUOTONE på tæt hold og fælles for samarbejdet og produkterne er den unikke tilgang til udvikling og test af produkterne. Alt er gennemtestet inden det kommer i produktion. 

I dag ser du næsten altid et Fanatic windsurf board øverst på skamlen til international surfing.

 

GILL

GILL udvikler teknisk maritimt tøj til hobby sejleren og den professionelle. Siden 1975 har Gill Marine lavet sejlertøj og beklædning til aktiv vandsport. Gill produkterne kommer med høj teknisk færdighed og materialer som er skabt til at holde længe. 

Hos surfmore har vi et udvalg af vandtætte tasker og drybags fra Gill. Kvaliteten er utrolig høj og produkterne er spækket med detaljer og finish. Find din nye vandtætte taske til sup board, kajakture og anden vandsport.

skimboardguide

Neil Pryde 

Neil Pryde er synonym med surfing og vandsport på højeste niveau. Gennem årtier har Neil Pryde været markedsleder i flere forskellige kategorier. Våddragterne bliver udviklet på Maui, hvor Neil Pryde har deres hovedsæde og udviklingscenter af hardware og neopren. En håndfuld af verdens bedste surfere er tilknyttet og bruges aktivt i udvikling af prototyper, udstyr og materialer. 

Når du køber Neil Pryde, hvad enten det er våddragter til herre, fodtøj eller hjelme til sup, kan du være sikker på at du køber et gennemtestet og tænkt produkt. Neil Pryde er kendt for at gå alle produkter i sømmene og dårlige produkter, materialer og fittings findes simpelthen ikke. Du betaler en smule mere for et Neil Pryde produkt, men en Audi koster også mere end en KIA. 

Find dit næste Neil Pryde produkt hos SURFMORE. 

Neil Pryde er i dag en koncern med mere end 1100 ansatte på verdensplan. Med produktion og administration i Hong Kong sendes hvert år tusindvis af produkter ud til forhandlere i hele verdenen. 

Neil Pryde fremstiller ikke blot våddragter, sup veste og neopren støvler. De er kendt for deres unikke windsurf sejl, JP boards til windsurf og Cabrinha Kites.

gilivandtættaske

 

 

 

 

 

 

 

 

GoZone Skimboard 

Leder du efter et skimboard i høj kvalitet og som både egner sig til begyndere og øvede? Måske er GoZone skimboards løsningen. Det er ihvertfald et rigtig godt bud på et skimboard i høj kvalitet og med lækkert finish.

Siden 2011 har GoZone designet skimboards til både nye skimboardere, men bestemt også skimboardere som vil lave tricks i vandet. Skimboarding er rigtig skægt og med tiden er det vokset. Du kan tage dit skimboard med over alt og du er i gang i løbet af ingen tid. 

Et skimboard behøver ikke bølger, vind eller bestemt forhold. Derfor er skimboarding let tilgængeligt og nemt at komme i gang med!