I din jagt efter de bedste vandski, er der mange forskellige modeller om buddet. En hurtig internetsøgning resulterer i mange muligheder, og er det første gang du skal købe vandski til voksne eller børn, kan det være én stor labyrint at finde rundt i. Det er derfor altid en god ide at søge rådgivning og blive peget i den rigtige retning. Hos SURFMORE har vi besluttet os for at lave et indlæg dedikeret til valget af de bedste vandski, og forhåbentlig kan du få gavn af det.

I dette indlæg kan du nemlig læse vores købsguide og bedst i test af vandski på markedet, og forhåbentlig får du valgt det par vandski, som passer bedst til dig. Læs med herunder, og bliv meget klogere på valget. Se vores store udvalg af vandski.

Oversigt af de bedste vandski i test

vandski-combo-vega-170

Bedste allround vandski

1. Combo Vega 170

Pris: 2.149 DKK

Dette er ikke bare en fed vandski til begyndere, men er også sjov, hurtig og har rigtig god kontrol. Med Vega Combo i 170 cm oplever du et fantastisk greb og masser af fart. Bindingerne er justerbare og tilpasses nemt hele familiens fod. Alt dette gør også vandskiene til en af de mest solgte vandski på markedet og tilmed til en fornuftig pris!

Kom på vandet i en fart med denne allround vandski. Nyd stabiliteten, kontrollen og ikke mindst de justerbare bindinger, som passer til str. 36 – 46. De kan derfor anvendes af hele familien, hvilket blot er en blandt mange fordele.

Garanti for succes blandt alle familiens medlemmer og tilmed er den oplagt til de helt nye, men også de mere øvede vandskiløbere. Absolut en anbefaling herfra!

Bedste billige vandski

2. Radar Combo

Pris: 1.679 DKK

Står du overfor købet af dine første vandski, så er et par vandski fra Radar bestemt ikke et dumt valg. Radar Combo vandskiene er nogle af de bedste i sin klasse. Her går pris, kvalitet og oplevelse op i en højere enhed.

Radar Combo vandskiene kommer i 2 forskellige størrelser, og det unikke er at de kan bruges af både begyndere og personer, som er mere øvet. Det gør Combo modellen fra Radar oplagt til familien, hvor alle skal have mulighed for succes på vandski.

Når du vælger vandski fra Radar vælger du nogle af de mest gennemtestede og slidstærke vandski på markedet. Rader er et af de førende brands indenfor vandski og wakeboards.

radar-combo-vandski
radar-cable-trainer-vandski-gul

Bedste premium vandski

3. Radar Cable Trainer

Pris: 6.499 DKK

Med et par Cable Trainers fra Radar får du et solide vandski, der er designet med en kerne i speedwalls, paulownia og sintret base. Skiene er perfekte til dig, som ønsker mere end bare fart, men også vil kunne lave mindre tricks, tage små hop og prøve ting af.

Radar Cable Trainer sikrer en universel kørestil, som du kan udvikle dig enormt meget på. De kommer desuden med justerbar horseshoe bindinger og har en længde på 59″. Radar Cable Trainer fås også i rød.

Bedste vandski til børn

4. Radar Combo Firebolt

Pris: 1.499 DKK

Firebolts modellen er i bund og grund en skaleret version af X-Calibers modellen, hvor man har taget alt det gode fra denne vandski og puttet det over i en model, som passer til børn og juniorer. Har du et barn, som skal prøve kræfter med vandski, er Combo Firebolt fra Radar et oplagt bud på en god ski, som sikrer masser af læring og glæde på vandet.

radar-combo-firebolt-vandski-born

Hvordan står jeg på vandski?

Det kan virke rigtig svært, at komme op og stå på vandski i starten, men ligesom alt andet, kræver det tid, ro og øvelse.

Når du ligger i vandet med fødderne i dine vandski, skal du holde godt fast i linen, som går mellem dig og motorbåden, som du er spændt efter. Når båden begynder at give gas, kan du forsigtet læne dig tilbage samt lægge kraft i benene, så du kommer op at stå.. Og voila! Pludselig er du oppe og give den gas på vandski.

 

Hvordan vælger jeg de bedste vandski?

Hos SURFMORE er vi vilde med alt vandsport, uanset om det er paddleboarding, wakeboarding, vandski, surfing på jetboard eller noget helt femte. Vi elsker alt, der har med vand at gøre, hvorfor vi gennem vores levetid også har prøvet kræfter med en lang række af de vandsportsgrene, som findes. Samtidig er vi også altid nysgerrige på nye grene i sporten, som træder frem.

Vi ved af personlig erfaring, at med godt udstyr kommer man længst. Derfor er det vigtigt for os, at du som kunde vælger det rette udstyr, der passer bedst til dig. Når det kommer til gode og de bedste vandski, findes der utrolig mange producenter og mærker, som designer og fremstiller fremragende vandski. Der vil dog altid være modeller, som skiller sig ud og bare er et bedre produkt.

Hvilke vandski skal jeg vælge?

Grundet det store udvalg kan det være svært at vælge de bedste vandski, og hvilke er overhovedet de bedste? Vi håber, at du i vores ovenstående bedst i test af vandski er blevet klogere på valget, og har fundet de ski, som passer bedst til dig.

Er du stadig i tvivl om hvilke du skal vælge, er vores telefon og mail altid åben, hvor du kan få rådgivning til valget.