Nyheder til ansigtet 

Solen gør meget godt for dig og du nyder den sikkert. 

Vi har brug for solen og dens stråler. Man kommer nemt til at føle sig tilpas, når først solen indtager huden. Det kan give følelsen af lykke, glæde og selvfølgelig bare følelsen af, at føle sig lækker. Det er helt naturligt og derfor stræber mange også efter at få bare en smule sol, når først den er fremme! 

Hos SURFMORE bestræber vi os hele tiden på at udvide sortimentet. Engang solgte vi kun SUP boards og nogle få slags neopren sko, men i dag har vi udvidet vores sortiment og er nu lagerførende på et hav af produkter. Solcreme og UV beskyttelse til ansigtet er selvfølgelig ingen undtagelse. 

I år har vi netop lanceret en ny håndfuld af de populære sun-sticks fra Aloha Care. Udover bare at have de klassiske små zinc blocks på lager, har vi faktisk også udviklet flere cremer og kropsolier. 

aloha-care-zinc-stick

Hvorfor vælge sun sticks fra Aloha Care? 

Først og fremmest er Aloha Care kendt for deres naturlige produkter. Alle sun sticks er økologiske og veganske. Samtidigt er de skabt med tanke for miljøet. Dette ses blandt andet gennem emballagen. 

De små sun sticks fra Aloha Care indeholder zinkoxid, som påsmøres ansigtet for optimal UV beskyttelse. Typisk bruger mange det til næsen, men også øre og omkring øjnene. Zinkoxid tilføjer et ekstra tykt lag, og derved har solens UV sværere ved at bryde igennem din hud. 

Aloha Care er kendt for deres unikke og små Sun Sticks. De er nemme, praktiske og smarte. Du kan nemt have dem med overalt og de egner sig perfekt til outdoor aktiviteter. Dertil skal nævnes at en sol stick fra Aloha Care er kendt for at holde længe og det er

Bør jeg bruge solcreme til vandsport? 

Solcreme er mere eller mindre et must-have, hvis du dyrker actionsport på vandet. 

På vandet er du konstant udsat for solens stråler, og det er faktisk uanset, hvorhen du bevæger dig. Solen vil konstant skinne på dig og derved bliver du også langt hurtigere forbrændt. Dog er der nogle tricks og små “hacks” du kan gøre for at undgå solskoldning. 

Midt på dagen står solen højest. Det er også på denne tid, hvor der er størst chance for at blive forbrændt. Du kan derfor gøre klogt i at tage på kajaktur tidlig morgen eller senere på eftermiddagen. 

 

Her er vores 3 bedste råd til at undgå solskoldning 

  • Solen er stærkest mellem 12-15. Du bør derfor holde dig inden døre eller i skyggen, hvis du vil undgå at blive forbrændt. 
  • Solcreme med høj UV-faktor. Påfør dig altid solcreme og gerne med en høj UV-faktor. Det kan f.eks være Sun Bum SPF 30, som langsomt trækker sig ind i huden og beskytter mod solens stråler. Solcremen forlænger tiden du kan være ude og din hud vil være mere modstandsdygtig mod solen på sommerdage.
  •  En surf lycra kan være oplagt til at beskytte mod arme og hud. En lycra er en tynd trøje i spandex og polyester. Trøjen tages på som en almindelig t-shirt, men det unikke er, at den er beregnet til at dække mod solen. 

En lycra er mere eller mindre et must-have til vandsport folk på sommerdage med solskin!

aloha-care-sol-stift

Sun Bum solcreme er netop tilgængeligt hos SURFMORE 

I dag findes solcreme i alverdens størrelser, flasker og tonsvis af forskellige mærker. For mange kan solcreme være en jungle at finde rundt i, og det forstår vi udmærket! 

For mange er solcreme en jungle, men der findes også rigtig meget godt og ikke mindst kvalitets solcreme som man kan benytte med god samvittighed – især hvis man er til udendørs aktiviteter som paddleboarding, surfing og kajak.  

I foråret 2023 har vi endelig fået forhandling de populære solcremer fra Sun Bum. Oprindeligt stammer Sun Bum fra Amerika og i dag er de et af de førende brands i USA. Gennem de sidste år har de forsøgt at komme ind på det europæiske marked, og derfor er vi nu kommet så langt, at de endnu engang er havnet hos os. 

Sun Bum er kendt for at lave solcremer med fugt og fantastiske dufte. Dertil skal nævnes at Sun Bum især er velegnet til personer som dyrker udendørsaktiviteter. Alle Sun Bum produkter er vandafvisende og egner sig derfor rigtig godt til vandsport. 

Vi har forhandling af samtlige Sun Bum produkter. Det er blandt andet de originale solcremer i faktor 30 og 50, men også de klassiske solstik og sprays.