face-skihjelm-alpina

Gennem de senere år er visirhjelme blevet populære blandt skifolk. I dag ser man langt oftere en person med en visir skihjelm, end man gjorde for 10 år siden. Faktisk var det engang næsten forbeholdt personer med briller. Visirhjelmen er nemlig langt nemmere at håndtere med briller, end et par klassiske skibriller. Med en visirhjelm lukker du blot visiteret og tager afsted.

For mange med briller er en visir hjelm derfor en stor fordel. 

I dag er det lige omvendt. Skihjelme med visir er populære og kan bruges af alle. I bund og grund er det jo et spørgsmål om behov og kriterier når du vælger din nye skihjelm. Hvilke krav har du til den og hvad skal den kunne? Der er fordele og ulemper ved valg af alle skihjelme og derfor kan det være en god idé at gøre en smule research inden køb.

Visirhjelm

En visirhjelm er smart grundet det enorme udsyn, men i høj grad også grundet det smarte visir som er en integreret del af skihjelmen. En visir hjelm er altså mega praktisk, men du kan også nemt spare nogle penge ved at vælge denne type skihjelm. 

Mange som bare bruger en almindelig skihjelm skal samtidigt ud, at købe skibriller ved siden af. Det bliver hurtigt bekosteligt og du har dermed både en skihjelm og skibriller at holde styr på. For mange er det ingen sag og det er også helt i orden. For andre er det rart kun, at have en visirhjelm at holde styr på – og det gælder samtidigt for mange børn. 

En visirhjelm kan altså af den grund godt være værd at overveje, grundet økonomiske fordele. Du har altså hurtigt lidt penge at spare, hvis du vælger denne løsning.

 

Visirhjelm til børn

Visirhjelme findes også til børn i flere farver og størrelser. For mange børn kan en visirhjelm være en fordel og det er der flere grunde til. 

En visirhjelm tages nemt på hovedet og derefter spændes den blot ind omkring halsen og herefter lukkes visiret ned. Det er både nemt og praktisk for barnet, som bare gerne vil afsted i sneen og gerne hurtigt. Det forstår vi til fulde! 

På en skiferie ser man ofte børn som kæmper en smule med både skihjelm og skibriller. Det kan være svært at få det hele til at sidde ordentligt og det kan hurtigt blive en slags irritation som tager det sjove væk fra skiferien. Det er derfor vigtigt at udstyret er nemt at tilgå og det kan gøres uden hjælp fra far og mor. 

Vi har selvfølgelig et godt udvalg af skihjelme til børn. Her vil vi heller ikke gå på kompromis!

ski-hjelm-visir
ski-hjelm-visir-børn

Hvorfor vælge en visirhjelm? 

At vælge den rigtige skihjelm er i høj grad en smagssag. Det er altså ene og alene dig som bedst vurdere, hvilken skihjelm du skal vælge og om den skal være med visir eller andet. 

Nedenfor har vi forsøgt at liste vores årsager til, hvorfor du skal vælge en visirhjelm til din skiferie. 

 

En visirhjelm giver dig et perfekt syn!

Der er flere gode grunde til at vælge en visirhjelm. Først og fremmest giver visirhjelmen dig et utrolig godt og sikkert overblik. Du får altså alle muligheder for et formidabelt syn på din skiferie og det vil du opleve værende en stor fordel. 

Glem alt om irriterende skibriller, som sidder skævt omkring ansigtet. Det kommer en visirhjelm aldrig til! 

 

Undgå at bøvle med løse skibriller 

Alle som står på ski har prøvet at bøvle med løse skibriller som sidder skævt på ansigtet. Det handler i høj grad om dine skibriller, men også justering af remmen og hvordan det heller passer sammen med skihjelmen. 

Med en visirhjelm undgår du alt hvad der hedder løse skibriller som sidder helt til hest. En visirhjelm er designet med visiret og det er utrolig praktisk. 

Især børn kan have glæde af en visirhjelm. Mange børn kæmper indimellem med skibrillerne som sidder mærkeligt på hjelmen. Det forringer udsynet og glæden ved at stå på ski. En skihjelm kan i denne situation hjælpe barnet og give overblik. 

 

Plads til normale briller under hjelmen 

Med en visirhjelm får du uden tvivl plads til dine almindelige skibriller og det giver ro. Bruger du briller dagligt, så kan skihjelme og goggles godt være en udfordring. Det er svært at finde noget som passer rigtig godt sammen og det er ærgerligt. 

En visirhjelm giver alle med briller mulighed for, at stå på ski uden at gå på kompromis med synet. 

 

En visirhjelm er praktisk og nem

Glem alt om forskellige skibriller og bærestrop på hjelmen. En visirhjelm er en komplet og praktisk løsning, hvis du både ønsker en komfortabel hjelm, og uden at gå på kompromis med synet. En visir hjelm er klart at foretrække hvis du kan nikke genkendende til ovenstående.  

 

Hvad koster en skihjelm med visir? 

En skihjelm med visir koster fra omkring kr. 1000 til kr. 2000. Prisen varriere efter hvilket mærke du vælger og om du vil have en hjelm med MIPS funktion. Samtidigt har det også noget at sige, hvilken type visir du ønsker, hvis du har andre krav til dette. 

Langt de fleste visir skihjelme er født med standard linse og visir. Det er visirer som kan bruges i stort set alle forhold og det har sin fordel. 

Sagt med andre ord, så kan prisen for en visir hjelm svinge meget. Kvalitet og pris hænger altid sammen på denne type udstyr. Det er uanset om du leder efter et rygskjold til skiferien, en skihjelm eller et par skistrømperne. Gå efter et produkt fra et af de kendte mærker som udgangspunkt. Det er din sikkerhed for ikke at gå galt i byen, når du vælger udstyr.