100-percent-okan-hiper-skibriller-cloud-9

100% er amerikansk og et af det absolut mest hypet ski mærker i øjeblikket. Kvaliteten i skibrillerne er fantom høj og samtidigt får du lækkert finish og design. I mange år har Oakley været på alles læber, men på rekordtid er 100 percent steget til vejrs. Mange er nysgerrig efter kvalitet og finish og det er fuldt forståligt med et brand der er så relativt ungt. 

De dyre modeller fra 100% koster spidsen af en jetjager, men de har været fornuftige nok til også, at lave ski goggles til alle os, som bare skal se godt ud på pisten, men uden at gå på kompromis med synet. Det er blandt andet OKAN og snowcraft modellerne.

Læs mere om skibrillerne på den officielle 100% hjemmeside

Den ultimative skibrille – The NORG  

The NORG er den ultimative skibrille og samtidigt imødekommer den umulige krav fra ski og snowboardere. Her får du (i vores optik) den ultimative skibrille til ALLE forhold! 

En af kendetegnene ved NORG modellen er blandt andet det magnetiske system. Gradet8™ er 100% egen linseteknologi og gør det muligt at skifte linserne hurtigt og uden problemer. Du skal hverken bruge værktøj eller andet. Mange kalder magnetsystemet for “idiot-sikkert” og det er der god grund til.

 

Funktioner i The Norg

  • Norg skibrillen er designet med 8 magnetiske punkter på ramen. Hertil skal siges at der samtidigt er yderligere 8 magnetiske punkter på linsen, og det er med til at gøre linseskiftet enormt nemt og hurtigt. Du kan altså i løbet af ingen tid skifte linse, hvis vejrforholdene skulle ændre sig. 

 

  • Alle linser er designet med anti-dug. Dette er med til at give frit udsyn og du kommer ikke til at bruge energien på dug i brillerne. 

 

  • Et af de unikke ting ved linserne i 100% skibrillerne er ridsefri linser. Brug dem lige så tosset du vil og du behøver ikke være nervøs over ridser i linserne. Kæmpe fordel!

 

  • Linsen i NORG modellen er printet i 3D. Det gør den enormt let og slidstærk. 100% har udviklet på denne 3D teknologi længe og nu er den der. Det skal lige siges at 100% er det eneste brand som gør dette. 

 

  • Remmen på en 100% skibrille kan let justeres efter behov. Remmen er 50 mm. 

 

  • Skibrillerne leveres med en praktisk og beskyttende taske til opbevaring og transport.
100-percent-norg-hiper-sort-rod

Hvordan skifter man linsen i en 100% ski brille?

En af de unikke funktioner i en 100% skibrille er måden hvorpå du skifter linsen. Det smarte er at 100% brillerne er designet med 8 magnetiske punker på selve rammen. Rammen på skibrillen er 3D printet og utrolig fleksibel og og stærk. Du skal altså ikke være nervøs over at bruge den, da konstruktionen er gennemtestet.

Alle linser er dertil udstyret med små magneter og derved kan du i løbet af ingen tid skifte linsen på dine skibriller. Denne ski google er altså mere og mindre idiot sikker når det kommer til udskiftning af linsen. Det er samtidigt hurtigt og du er nemt videre. Klik-klik og nye linser er klar i din skibrille.

Se videoen hvor Peter viser hvordan linsen hurtigt udskiftes

Hvad er så unikt ved 100 percent goggles?  

100 Percent goggles har en lang række funktioner, teknologier og ikke mindst tilltag som gør dem attraktive. Udover magnetiske punkter, som giver hurtigt skift af linsen, så er de også ridse fri, hvilket bare øger dem endnu bedre. Selve rammen er utrolig stærk, men samtidigt også fleksibel. Alle disse tiltag giver i sidste ende en vanvittig fed ski goggle i sneen og det giver de optimale betingelser for succes på skiferien! 

Hos SURFMORE er vi vilde med indpakning. Vi er vilde med lækre designs, kreative løsninger og gerne indpakning som er bionedbrydeligt. 100% har en helt unik tilgang til emballage og dette kan ses. Alle ski goggles leveres med denne type emballage og vi er vilde med det!

Hvor stammer 100 percent ski goggles fra? 

Faktisk har 100 percent eksisteret siden 1980’erne. Med udgangspunkt i Californien designede de gennem mange år udelukkende motocross og dirtbike briller. Med tiden fulgte briller til cykling, løb og actionsport. Man udviklede konstant alt hvad der hed linser, glas, rammer og linseteknologien. Gennem mange år jagtede 100% branden Oakley i nakken. Mens Oakley solgte Googles world wide, så holdte 100% sig til det amerikanske marked.

I dag er 100% et fuldblods goggle brand og ski brillerne har virkelig vundet ind. I Europa er man stadig ved at lære 100% at kende og det tager tid. 100% forhandles kun af en række få forhandlere i Danmark og resten af Skandinavien. Hos SURFMORE er vi stolt forhandler af 100% og vi er taknemmelige for den opbakning i har givet brillerne.

100-percent-indpakning-ski-brille