Måske tror du at November er en stille periode hos os. Vi har i øjeblikket travlt med udstyr til de mange vinterbadere rundt i landet. Samtidigt vælter det ind med nye produkter, som alle skal oprettes. Inden for få dage starter dette års BLACK WEEK og det betyder selvfølgelig at du har mulighed for at gøre årets handel! 

Leder du efter et nye oppusteligt SUP board? En skihjelm i julegave eller noget helt tredje, så er det NU du skal slå til. 

 

November hos SURFMORE

Man kunne måske fristes til at tro, at vi for længst havde lukket ned for i år. Måske burde vi faktisk i bund og grund skynde os, at rejse mod varmere himmelstrøg og steder hvor kun shorts skulle i brug ved surfing. Det er dog ikke helt tilfældet! 

Hele Oktober og November har været travle måneder. Det er ikke vores højsæson, men det er måneder hvor vinterbaderne virkelig tager fat. Vi har travlt med alt tilbehør til vinterbadning

Oktober er jo den officielle startdato for vinterbade sæsonen og derfor er mange på jagt efter neopren støvler til vinterbadning, neopren handsker og selvfølgelig også vores mega populære badeponchoer. Badeponchoerne har faktisk været et af vores mest solgte produkter gennem de sidste år og det har også betydet at vi ikke rigtigt har skulle udvikle en masse på dem. 

Gennem denne årstid bruger vi megen energi på at oprette et væld af nye produkter til vinterbadning. Vi får samtidigt mange nye produkter ind fra alle vores samarbejdspartnere, så meget tid går med at oprette alt fra neopren huer, til handsker og meget andet tilbehør til vinterbadning. 

Nu gælder det BLACK WEEK

Nu kan det efterhånden snart tælles på 10 fingre. BLACK WEEK hos SURFMORE er lige om hjørnet og vi gør disse dage vores ypperste for at være klar. I år har vi virkelig gjort os umage og vi har nedsat priserne på stortset ALT! 

I hele Black Week ugen giver vi store rabatter på SUP boards, våddragter og en lang række tilbehør. På selve BLACK FRIDAY går vi amok. Denne aften har du altså virkelig mulighed for at gøre nogle sindssyge tilbud. Hold derfor godt øje med tilbuddene denne aften! 

Black Week giver ikke kun mulighed for at gøre en rigtig god handel. Nej faktisk giver det også mulighed for, at købe årets første julegaver og selvfølgelig til en fandens god pris. Står du og leder efter en vandtæt taske, en våddragter eller måske et balance board, så er det altså denne uge du skal udnytte priserne. 

Vi giver 100 dages fri returret og vi vil knokle for, at alle får deres pakker til tiden. 

 

Køb SUP board på Black Friday

Skal vi fortælle en lille hemmelighed? Går du og overvejer et oppusteligt paddleboard, men er stadig i tvivl om, hvilket du bør vælge ? Pssstt…. På dette års black friday har vi skruet priserne i bund på ALLE vores oppustelige SUP boards. Det gælder alle vores SURFMORE ALLROUND SUP BOARDS, men også vores TOURING paddleboards.

Priserne er banket i bund disse dage, så du har virkelig alle muligheder for at gøre et kup ud over alle grænser. 

 

Køb julegaver på BLACK FRIDAY 

Julen er dyr, det ved vi alle. Derfor bør du også lede efter alle de gode black friday tilbud disse dage. Rigtig mange webshops er med på BLACK FRIDAY bølgen og derfor bør du også se dig om godt. Det er altså disse dage du har mulighed for at gøre en rigtig god handel, uanset om du jagter et slidstærk oppusteligt SUP board, et par neopren handsker eller noget helt tredje. 

Hos SURFMORE er vi vilde med gode priser. Vi elsker at formidle det bedste surf udstyr til fornuftige priser og det skal du selvfølgelig også have glæde af. 

Når du køber dine julegaver på black friday, så får du helt automatisk 100 dages fri returret. Du kan altså bytte i helt op til 100 dage.