Udstyr til skiferien 

Puha, nu kom efteråret og vinteren venter med mørke øjne, rundt om hjørnet. De fleste er nok allerede begyndt, at tænke jul, nytår og måske endda skiferie. Måske har du allerede tænkt, at det er i år at skiene skal luftes. Skiferie kræver udstyr og så er det heldigt, at vi udvider med en helt ny kategori, nemlig skiudstyr. Vi har nemlig et mål om at være din fortrukne leverandør af actionsport udstyr til både vandsport og snesport. Hos SURFMORE er vi vilde med actionsport og derfor vi vil gøre os umage med at finde det bedste udstyr til netop dig og din familie. 

 

En aktiv livstil med surfing og ski 

Med salg af design af udstyr til SUP board, surfing og aktiv vandsport kommer selvfølgelig også alle skientusiaster. Det er vi også selv, så i bund og grund giver det god mening at udvide sortimentet af tilbehør til skiferien. Flere og flere foretrækker kvaliteten, når det kommer til køb af nye ski goggles, handsker og rygskjolde. 

Med vores viden, erfaring og samarbejdspartnere er det i år første år med ski tilbehør og jeg kan garantere, at vi har store forventninger. 

Kigger du rundt på vores webshop, så har du måske allerede set skyggen af de første skihjelme, ski strømper og måske endda en lavineskovl. Ja, du læste rigtigt, en lavineskovl! 

Som nævnt udvider vi hele vores sortiment og det betyder et hav af nye produkter. Nedenfor har jeg forsøgt at liste de overordnet kategorier vi starter med som udgangspunkt. 

Skihjelme

Alle som har været på skiferie og bare tager sig selv en smule seriøst, ved hvor vigtigt det er med en god skihjelm. En skihjelm er et must-have for alle som skal på skiferie og det er uanset om det er børn eller voksne. En skihjelm skal du bare ha’! 

Vi har fået adgang til flere af de mest spændende og det vi selv mener er nogle af de bedste brands indenfor skihjelme. Det er blandt andet skihjelme fra K2, men også Triple Eight. Løbende kommer der endnu flere skihjelme og selvfølgelig mange nye modeller. 

 

Ski goggles 

Enhver skiferie kræver et par gode skibriller. Vi har fået et hav af fede ski goggles for enhver smag og i ethvert prisleje. En ski goggle har stor betydning for dit syn på skiferien og derfor er det også en af de ting, som du nødigt vil undvære på skiferien. 

Et par ski goggles skal sidde tæt og tilpas til ansigtet og de skal selvfølgelig også give dig de bedste forudsætninger for lyset i kombination med sneen. Solen reflektere ned i sneen og derfor er det bare ultra vigtigt med et par gode ski goggles. 

Vi har skibriller fra 100 Percent som er en af de nyeste og mest hypet brands på markedet gennem mange år. 100 Percent skibrillerne starter fra kr. 800, mens den dyreste skigoggle koster omkring kr. 2000. 

Derudover har vi selvfølgelig de fede skibriller fra Messy Weekend, Smith Optics og en lille håndfuld andre mærker som laver skibriller. 

 

Rygskjold

Rygskjold på skiferien er efterhånden blevet mere og mere almindeligt. I mange år var der ingen som tænkte over, at bruge rygskjold, men i dag er det en meget almindelig ting for mange. Derfor har vi selvfølgelig også fået et udvalg af rygskjolde til damer og til herre. 

Vil du have 110% styr på sikkerheden inden, at du skal på skiferie, så overvej om du bør investere i et rygskjold før din tur. Rygskjoldet tages på ryggen og kan klare mange fald uden, at du kommer til blå mærker og ømme stænger. Overvej derfor et rygskjold. Det handler nemlig om sikkerhed. 

 

Ski tilbehør

Skiferie har bestemt aldrig været en billig ferie. Tværtimod. En skiferie kræver massere af udstyr og når liftkort, støvler, jakker og snoller først er talt sammen, så er skiferien ved at være en dyr fornøjelse. Omvendt er det fantastisk at tage afsted med børn, familie og venner. Luften er frisk og det er samtidigt en aktiv ferie. Vi forstår godt at skiferie er et hit blandt mange!

Måske mangler du en liftkortholder inden skiferie. Det kan også være en lås til dit snowboard. Dem har vi nemlig flere af og især dem fra Dakine er enormt gode og nemme. Det kan være praktisk med mulighed for, at låse snowboardet eller skiene fast inden, at du skynder dig på afterski. 

Se alt vores ski tilbehør

 

Skistrømper

Enhver skiferie kræver skistrømper og gerne flere af dem. En skistrømpe skal holde dig varm og den skal samtidigt sørge for at du ikke bliver kold. Drop idéen om blot at medbringe hverdagens puma sokker, de dur nemlig ikke på en skiferie. 

Se vores udvalg af lækre skistrømper fra blandt andet K2. Vi har skistrømper til voksne, skistrømper til børn og selvfølgelig også skistrømper til damer. 

 

Skibriller til børn 

Den gode oplevelse starter med godt grej og vejledning. Børn skal have succes fra starten og det kræver et par tålmodige forældre. Dog der er ikke meget som slår oplevelsen af, at se sit barn vokse på pisten og få fart på med skiene. Det er bare rigtig dejligt! 

Du tager fejl hvis du tænker, at dit barn kan undvære skibriller. Et par skibriller skal beskytte øjnene og de skal samtidigt være med til at give optimalt syn på skiferien.

Vi har fået et hav af forskellige skibriller til børn. Alle skibriller til børn kommer i forskellige farvekombinationer, størrelser og i prisklasser hvor alle kan være med. Skibriller til børn kan fås fra helt ned til kr. 249 og her får du en god kvalitets skibrille til en fornuftig pris. 

Husk på at skibrillerne til børnene nemt kan gå fra barn til barn. Derfor skal du ej heller være nervøs for at investere i en god skibrille fra starten. 

Se vores skibriller til børn her.