Efteråret træder ind 

Sommeren og alt der hedder sensommer er for længst ovre. Pludseligt går tiden hurtigt og inden man ser sig om, er efteråret allerede i gang. Dagene bliver kortere og for nogle bliver det også sværere at komme ud af fjerene om morgenen. Det er nok i bund og grund også forståeligt nok. 

Temperaturen er faldet og de mange ture på SUP boardet syntes efterhånden fjernt. Vandet er også blevet koldere og imens skal vinter garderoben med neopren tilbehør findes frem. Dog vil jeg lige påpege at efteråret er fantastisk til ture på paddleboard og blot fordi, at det er blevet køligere er det bestemt ikke ensbetydende med, at paddleboardet skal pakkes væk. Tværtimod. Vi har skrevet en rigtig god guide til nedpakning af dit SUP board, men denne behøver du altså ikke at læse med loop. Muligheden for at komme på vandet med dit oppustelige sup board hele vejen er der også og den er tilmed god. 

 

Nye produkter på lager 

Efteråret er trådt til og det betyder også, at vi har fået et hav af nye og spændende produkter. Efteråret giver plads til de lidt mere komplekse våddragter med foring i fleece og plus. Det er våddragt som oftest er minimum 4 mm i tykkelsen og går helt op til 6 mm i de tykkeste våddragter. Du skal forvente at en vinter våddragt koster mere, men det er også et helt andet produkt, finish og kvalitet du køber. 

Vi har ikke kun fået vinter våddragter ind i sortimentet. En stort sortiment af neopren produkter er også kommet online. Det indkludere neopren handsker til vinterbadning. Disse handsker er alt fra 1,5 mm og op til 3 som de tykkeste. Det gælder både almindelige neopren handsker, men også neopren handsker med åben håndflade. 

Udover neopren handsker, hætter og neoprensko til vinterbadning, så har vi selvfølgelig også fået vores mega populære badeponchoer ind. Både vores badeponcho i mikrofiber og bomuld har været udsolgt længe, men på et hængende hår flaskede alting sig og det betyder at vi atter har fået fyldt lageret op med badeponchoer. 

 

En badeponcho til vinterbadning

En badeponcho er perfekt til vinterbadning. De fleste har læst eller hørt om vinterbadning og pludseligt er det på alles læber. Alle vinterbadeklubber er fyldte til bristepunktet og flere taler om ventelister. Dog vil jeg minde dig på, at du jo også kan pakke cyklen med en termokande og tage på dit eget vinterbade eventyr. Her kommer håndklæde ponchoen ind i billedet og det var egentlig det jeg kom fra. En håndklæde poncho er idéel til vinterbadning. Du kan bruge din håndklæde poncho til omklædning, tørre håret og så er den samtidigt bare dejlig blød og varm. 

Gennem efteråret køber rigtig mange håndklæde ponchoer. Det kan være folk som dyrker vinterbadning eller personer med sommerhus og vildmarksbad. En håndklæde poncho kan bruges til mange formål og fås i flere farver. 

Alt i alt er efteråret bestemt ikke uegnet til paddleboarding. Det kræver blot bedre neopren beklædning og selvfølgelig en varmere våddragt. Dem har vi også hos os. 

 

Rigtig godt efterår!