Hvad er en undervandskikkert? 

En vandkikkert er en kikkert med forstørrende effekt, som kan bruges under vandet. Kig ind i vandkikkerten og du vil kunne holde øje med alt, som foregår under havets bund. Se fiskene bevæge sig. Opdag en ål eller se de store krabber.

Vandkikkerten har en forstørrende effekt, som giver mulighed for at undersøge havbunden med en forstørrende effekt. Børnene elsker at bruge vandkikkerten. Den giver oplevelser og nysgerrige blikke. Udforsk havets bund og lær om de forskellige fiskearter, krabber og vandmænd. 

Med en undervandskikkert får i både sjov, skæg og ballade og i bliver samtidigt klogere. Vandkikkerten er oplagt til at udforske fjordens bund og byder ind til snak og diskussion. Børn helt ned til 4 års alderen kan bruge vandkikkerten og vi garantere at den giver spørgsmål til forældrene.

Se undervandskikkert til kr. 299.

vandkikkert

Undervandskikkert til børn 

Som barn kan det være svært, at forholde sig til, at der bor krabber, vandmænd og fisk på havets bund. Med en vandkikkert får dit barn mulighed for selv, at se det med egne øjne. Det giver indblik og forståelse for naturen og havets liv. Udforsk livet under bundne og tal om det i fællesskab.

Kombiner undervandskikkerten med et fiskenet og en spand. Derved har i mulighed for, at finde fisk med undervands kikkerten og fange dem med fiskenettet. Det er sjovt at lede efter krabber med undervandskikkerten, hvorefter i kan have dem i spanden. Nu har i mulighed for at nærstudere dem. Husk at sætte dem ud efter at i har fundet med.

Vandkikkerten hjælper barnet med at se, opleve og forstå naturen, end bare at læse om det i bøgerne. At se det med egne øjne giver en helt anden forståelse og indblik i livet på bunden. En undervandskikkert er guld værd og giver mange timers forståelse for havets bund.

 

Er der en aldersbegrænsning på vandkikkert?

Børn helt ned til 4 års alderen kan bruge en vandkikkert og tilmed med stor glæde og smil Vandkikkerten er nem at bruge og vejer ikke mere end, at de fleste børn kan håndtere den. Det gør en vandkikkert idéelt som familie indkøb.

Vandkikkerter findes i flere størrelser efter ønske og behov.

Se vores store undervandskikkert her.

Vandkikkert til biologitimerne

Alle børn har i grundskolerne biologi. Biologi timerne bliver brugt på at forstå naturen og de væsner som lever i naturen. Det er selvfølgelig både på land, såvel vand. Mange undervisere tager gerne eleverne med til den lokale sø, fjord eller åløb. Her er der rig mulighed for at nærstudere fisk, skaldyr og tang som lever og ånder i vandkanten.

En undervandskikkert og et fiskenet er højaktuel på disse dage og derfor er det en stor fordel at den lokale skole har undervisningsmateriale i form af vandkikkert, fiskenet og udstyr til at skabe den gode oplevelse. En undervandskikkert kan købes fra kr. 299 mens de dyreste undervandskikkerter koster op til kr. 1000. Prisen på en undervandskikkert afhænger i høj grad af størrelsen på den. En lille undervandskikkert vil derfor altid være billigere end f.eks en stor vandkikkert. 

 

Hvor kan en vandkikkert bruges?

En vandkikkert kan bruges stort set over alt. Tag jeres vandkikkert med til den lokale fjord, sø eller å. Det kan også være en stille dag i vesterhavet, hvor i går på opdagelse med vandkikkerten. 

En vandkikkert er robust og tåler at blive brugt. Samtidigt har den et forstørrende glas, som hjælper med at se gennem vandet. Det øger muligheden for at studere bunden i langt højere grad. 

I holder med begge hænder rundt om vandkikkerten, da dette hjælper med at stabilisere oplevelsen. Med begge hænder placeret om håndteret navigere i roligt vandkikkerten gennem vandet. Det holder vandet og dyrene i havet roligt. 

vandkikkert