flying-fish-e-foil

Ofte stillede spørgsmål omkring køb af elektrisk surfboard

Vi har lavet en FAQ (Frequently Asked Questions), som gerne skal hjælpe dig med, at få svar på de eventuelle spørgsmål, du kunne have. Denne FAQ er praktiske spørgsmål omkring vedligeholdelse af elektrisk surfboard, vægt og brug. Vi har samlet generelle spørgsmål før -under og efter købet af en elektrisk foil. Er du stadig nysgerrig og vil forstå hvordan en e-foil virker, så læs vores anden guide til køb af elektrisk surfboard.  

Begge vores guides tager udgangspunkt i Flying Fish Foils, som er et af verdens førende brands indenfor elektriske surfboards, med mere end 50 forhandlere i Europa. 

 

Hvor længe skal batteriet oplade på mit elektriske surfbræt?

Det tager cirka 2 timer at oplade batteriet på din e-foil. Lad batteriet lade op indenfor i tørt område og gerne med stuetemperatur. 

Som udgangspunkt skal du forvente 80-85 minutters aktiv tid. Det tager cirka 2 timer at oplade batteriet og når det er fuldt opladet kan du forvente 80-85 minutters aktiv tid på vandet. Den aktive tid på vandet afhænger selvfølgelig af hastighed.

 

Hvordan opbevarer jeg bedst batteriet til e-foil? 

Først og fremmest skal du holde batteriet tørt og rent. Undgå at der kommer vand i batteriet og undgå samtidigt at der kommer sand og sten i. 

Opbevar batteriet i et rum, hvor der er tørt og alm. stuetemperatur. Sørg samtidigt for at batteriet ikke får direkte sollys stående. 

Hvis du står overfor en længere periode, hvor e-foilen ikke skal være i brug, så kan det være en fordel at du oplader det hver 3 måned. Oplad det til omkring 50% hver 3 mdr. Dette er med til at forlænge levetiden og at batteriet aldrig løber helt tør for strøm. 

 

Hvordan vedligeholder jeg min e-foil?

Sørg for at få skyllet det elektriske foilboard i ferskvand efter brug. Det er rigtig godt at skyllet alt saltvand ud af det elektriske surfboard, da saltvand har det med at irer. Gør det derfor til en huskeregel, at det elektriske foilboard altid skylles efter brug.  

Opbevar e-foilen tørt og udenfor direkte sollys i længere tid. 

 

Hvor meget aktiv tid kan jeg forvente på min e-foil? (ved 100% opladning)

Du kan forvente mellem 80-85 minutters aktiv tid på din e-foil. Det afhænger selvfølgelig også af, hvor meget den er i brug og om du surfer ved fuld power eller mindre. Som udgangspunkt forvent 80-85 minutters aktiv tid ved en fuld opladning. 

Det er muligt at tilkøbe ekstra batteriet til din e-foil. Vi har mulighed for at levere et ekstra batteri som tilkøb. Derved skifter du blot batteriet på din e-foil og skifter til det nye batteri som er opladet. 

 

Hvordan sikrer jeg at batteriet på min e-foil ikke løber tør?

Controlleren på din e-foil vil automatisk fortælle, når der kun er 20% strøm tilbage på batteriet. Lyset på din controller vil starte med at blinke og det er en indikation på at der er 20% strøm tilbage på din e-foil. 

 

Hvor mange batterier er inkluderet i en e-foil?

Der medfølger altid 1 batteri med ved køb af et elektrisk surfboard. Batteriet har en aktiv tid på 80-85 minutter og skal herefter opladning. Det er nemt at sætte batteriet til opladning. Vi tilbyder køb af et ekstra batteri hvis ønsket. Et ekstra batteri kan hurtigt tilsluttes og monteres – og derved kan i surfe videre med fuld fart på sommerdage!

 

Er controlleren/fjernbetjening vandtæt? 

Jep, du kan være helt tryg. Controlleren til e-foilen er selvfølgelig vandtæt og kan tåle at blive brugt i vandet. Derudover kan controlleren tages rundt om håndleddet med snor. Du skal derfor ikke være nervøs for at miste controlleren når du er ude på e-foil.

 

Hvad er inkluderet i min e-foil pakke, hvis jeg bestiller? 

Der medfølger 1 board, 1 foil, samt mast og power unit kit. Derudover medfølger rejsetaske, som gør det let at transportere dit elektriske surfboard. Alle Flying Fish e-foils leveres med 24 måneders fabriksgaranti.