neil-pryde

Hvem er Neil Pryde? 

For mange er Neilpryde bare endnu et brand i rækken, men Neil Pryde er ikke bare et tilfældigt navn. Neil Pryde stammer oprindeligt fra New Zealand og grundlagde sit sejlfirma i 1970’erne. Neil elskede at sejle og derfor gav det god mening, at designe sine egne sejl. Med design og udvikling af egne sejl var Neil overbevist om, at de kunne vinde flere kapsejladser og være foran på flere parametre. 

Det lykkedes i så høj grad, at flere og flere efterspurgte Neil’s sejl, hvorfor idéen til Neilpryde Sails kom til verdenen. Dette var i 1980’erne og af omveje havnede produktionen af sejl i Irland. Som årene gik begyndte sejl produktionen af windsurf sejl, som på daværende tidspunkt voksede helt vildt. Alle ville windsurfe og windsurf sejl skulle der til. Neil Pryde windsurfing var nu en realitet.

Våddragter til surfing 

I foråret er vi netop blevet forhandler af Neil Pryde. Det betyder at vi nu har hele sortimentet af Neil Pryde våddragter til damer og herre. Dertil har vi en lang række af neopren tilbehør såsom neopren støvler, badesko og handsker. 

Det har altid været ønsket hos os, at have det bedste udstyr inden for surfing, men til priser hvor alle kan være med. Det er blandt andet oppustelige sup boards, padler og sup veste. Her behøver en våddragt ikke at koste en formue, men kvalitet, pris og pasform skal selvfølgelig følges af. 

neil-pryde-våddragter

Neil Pryde våddragter 

I dag – flere årtier senere har Neil Pryde udviklet sig til, at være en af de førende brands indenfor actionsport og er samtidigt et af de førende brands inden for windsurfing, kitesurfing og Stand Up Paddle surfing. Hertil kommer en lang række af neopren tilbehør, ligeledes wing foils og andet tilbehør til sup. Mangler du et windsurf sejl, en bom eller en mast, så tøv ikke med at kontakte os. Vi skaffer det til dig! 

Neil Pryde våddragter er alle designet med en kompromisløs tilgang til materialer og pasform. Alt er gennemtænkt ned til mindste detalje og det betyder også, at når du køber en våddragt fra Neil Pryde får du noget af det bedste på markedet. Her er ingen løse ender og produkterne er testet af professionelle surfere. I mange år har Neil Pryde været et af de dyreste mærker, men gennem de sidste år har man forsøgt at ramme bredere. Det betyder at priserne er sænket en anelse og at du som almindelig surfer også har mulighed for at få lov til at surfe med et Neil Pryde produkt. Af denne årsag har vi hos SURFMORE også valgt at tage Neil Pryde ind i sortimentet, da vi kender kvaliteten og hvad NP står for som brand. 

 

En kompromisløs tilgang til produkter 

Neil Pryde har altid været kendte for deres kompromisløse tilgang til udvikling og test af produkterne. Fra designcenteret lokaliseret på Maui udvikles nye produkter gennem hele året. Det er især gennem vinterhalvåret at produkterne udvikles. Det er det blandt andet fordi har højsæson for surfing på denne tid af året. Alle profesionelle surfere strømmer til øen og herfra bliver nye produkter tænkt og udviklet. Det er alt fra neopren produkter, til windsurf sejl og surfboards

Alle produkter skabes af professionelle surfere i tæt samarbejde med produktdesignere og sejlmagere. Neil Pryde har eget designcenter på Maui, mens hovedsædet har til stede i Hong Kong. 

neilpryde-våddragt

Våddragter til herre 

Neil Pryde har et stort udvalg af våddragter til herre. Våddragterne er alt fra 2 mm og helt op til 7 mm i tykkelsen for de varmeste modeller. Vi har primært et udvalg af de meste allround våddragter, som egner sig til surfing og paddleboarding. Det er primært våddragter som koster mellem kr. 1500 og kr. 3000. 

Alle Neil Pryde våddragter er lavet med yamamoto neopren, som er neopren baseret på kalksten og ikke oliebaseret som mange af de billigeste våddragter på markedet. Yamamoto neopren er lettere og det giver samtidigt en våddragt med mere fleksibilitet og stræk. En af de unikke egenskaber ved yamamoto er at det tørre op til 30% hurtigere end mange tilsvarende våddragter på markedet.



neilpryde-spark-våddragt

Våddragter til damer 

Leder du efter en dame våddragt som kan bruges hele året eller kun i sommerhalvåret, så tag et kig på vores mange våddragter til damer. Vi har et stort udvalg af ene kvalitets våddragter og alle i samme høje standard. En god våddragt til damer skal sidde tæt til huden og især tæt omkring nakken, overkrop og ankel. Hvorfor? Jo, Jo tættere en våddragt sidder til kroppen, desto mere isolering og varme skaber den. En tætsiddende vil derfor opnå mere af dens berettiget funktion, hvis den også sidder korrekt til kroppen. 

 

Våddragt til paddleboarding

Står du på paddleboard kommer du før eller siden til at få brug for en våddragt. Våddragten skal selvfølgelig holde dig varm, men den skal også sørge for at du kan bevæge dig uden problemer. På sup boardet skifter du konstant position, hvorfor bevæglighed er et krav i din våddragt. Samtidigt ændre du hele tiden kropsholdning, mens du samtidigt tager mange hurtige paddletag. Det giver krav til valget af våddragt og derfor bør du også købe en god våddragt fra starten af dit sup board eventyr. 

En våddragt skal være fleksibel og du skal kunne bevæge dig i den. Sørg for at din nye våddragt sidder tæt på hele kroppen. Det gælder især omkring nakken, halsen og anklerne. Vi vil gerne undgå at have vand som trænger ind i våddragten når vi surfer og derfor er det vigtigt, at den sidder tæt og tilpas til din krop. 

At en våddragt er 2-3 cm for lange eller korte på arme og benene betyder ikke alverden. Ofte tager man handsker eller neopren støvler på og derfor kan det være rart, at have et lille overlap.