Med de bedste neopren sokker får du både varme og beskyttelse til fødder og tæer. Neopren sokker kan klart anbefales, og oftest sikrer de dig ekstra varme og komfort og dermed en bedre oplevelse i vandet. Udover varme og komfort, beskytter de i høj grad også dine fødder for skarpe sten og muslinger, når du forsigtigt går i vandet. Neopren sokkerne er velegnet til vinterbadning, strandture og ture på paddleboard. Det er ikke rart at træde forkert på sten, så det er vores klare anbefaling, at du bruger neopren sokker, når du er på stranden, dyrker vinterbadning eller svømmer.

Prisen på de bedste neopren sokker kan i høj grad variere, men oftest koster de ikke mere end et par hundrede kroner og så har du et par, du kan bruge mange år fremadrettet. I dette indlæg gør vi dig klogere på de bedste neopren sokker på markedet, så du kan få en god oplevelse i vandet. Vi kigger både på neopren sokker til svømning, men også neopren sokker til vinterbadning.

Oversigt af de bedste neopren sokker i test

surfmore-neopren-sokker-3mm

Bedste neopren sokker

1. SURFMORE Neopren Sokker (3mm)

Pris: 199 DKK

Med disse neopren sokker får du vores helt egen SURFMORE model, der er lavet i ægte, dansk SURFMORE design, som du kender det. Neopren sokkerne fra SURFMORE har en tykkelse på 3 mm neopren, der sikrer ekstra varme til fødder og tæer, men også ekstra beskyttelse i vand og på land.

Vores SURFMORE neopren sokker på 3 mm er designet med forstærket greb på sålen, der giver fast fodfæste og ekstra bevægelsesfrihed. Størrelsen er retvisende og de er både nemme at få af og på. Kombinér dem eventuelt med vores SURFMORE neopren handsker (1.5 mm) eller se hele vores udvalg af neopren handsker.

Bedste billige neopren sokker

2. PROLIMIT Neopren Sokker (3mm)

Pris: 199 DKK

PROLIMIT er et anerkendt mærke, når det kommer til fremstilling af neopren og udstyr til vandsport. PROLIMIT har især gjort sig kendt indenfor Stand Up Paddling, windsurfing, kitesurfing og andre vandsportsgrene.

Med et par PROLIMIT neopren sokker får du derfor mange års erfaring og udvikling samlet i ét produkt. Neopren sokkerne på 3 mm neopren tykkelse fra PROLIMIT byder bl.a. på forstærket sål, der sikrer dig bedre fodfæste, cool design og så er de ekstremt nemme at få af og på. Hvis du ikke ønsker for meget skidt på fødderne før og efter omklædning, kan du anvende en skiftemåtte.

prolimit-neopren-sokker-3-mm
slinx-neopren-sokker-3mm

Bedste premium neopren sokker

3. Slinx Neopren Sokker (3mm)

Pris: 249 DKK

Med neopren sokker på 3 mm tykkelse fra Slinx får du en ekstremt lækker neopren sok, der giver god pasform, masser af beskyttelse og holder dig varm i vandet. Slinx neopren sokkerne er lækre, fremstillet i gennemtestet kvalitet og er lavet med anti-slip neopren.

Slinx neopren sokkerne kan både bruges til vinterbadning, sidde i isbad eller til svømning i åbent hav.

Neopren sokker til paddleboard

Står du på paddleboard, kan det være en stor fordel at bruge neopren sokker. De giver bedre fodfæste og komfort, når du står på SUP board. Neopren sokker føles som rigtige sokker, men er fremstillet i neopren, som giver varme og samtidigt er de hurtige at tage på. En af fordelene ved de bedste neopren sokker er blandt andet, at neopren har stræk og fleksibilitet, hvilket gør dem nemme at tage på og tilmed behagelig og rare at bruge.

Nogle strande i Danmark er nærmest uden sten og muslinger, mens andre er fyldte. Tager du en tur til Ebeltoft vil du opleve kridhvide sandstrande, mens du i Limfjorden ofte oplever sten og muslinger i vandkanten. Dog kan du være sikker på, at lækkert badevand er at finde begge steder, hvorfor vi absolut vil anbefale dig at komme afsted.

 

Neopren sokker til damer og herrer: Hvilke skal jeg vælge?

De bedste neopren badesokker er ikke kun velegnet til voksne, men der fås faktisk også modeller til børn og de, som er specifikt udviklet til damer og herrer.

Vinterbadning har aldrig været mere populært end nu og det at dyrke naturen, havet og de oplevelser vi får gennem den danske natur er højt vægtet blandt mange. Vi anbefaler, at du kombinerer dine gode neopren sokker med andet tilbehør til vinterbadning såsom badeponcho, neopren hætte, men også en vinterbade jakke, der sikrer dig varme både før og efter.

Går du med overvejelser og planer om at skulle til at bade bare en smule oftere, så er du havnet det rigtige sted. I dette indlæg vil vi forsøge at belyse de vigtigste punkter, hvis du skal bade på den lokale strand eller går med overvejelser om at starte til vinterbadning. 

Neopren sokker til vinterbadning og voksne er god fornuft. Formålet med at bruge neopren sokker er at værne om fødderne for sten og muslinger. Vi vil nemlig gerne undgå at træde på skarpe sten og muslinger, når vi skal i vandet. Gennem stranden er der oftest sten og det kan gøre rigtig ondt at træde forkert. Det er derfor snus fornuftigt at bruge neopren sokker til voksne, uanset hvilken tid på året i skal ud at vinterbade. 

Neopren sokkerne beskytter ikke kun mod sten og skarpe genstande. De varmer også fødderne og de er samtidige behagelige at have på, mens du går langs stranden. 

vinterbadning-populære-badeponchoer

Hvorfor bør jeg benyttte neopren badesokker?

Du skal bruge neopren badesokker, når du vil beskytte dine fødder for sten og skarpe muslinger. Neopren badesokkerne er fremstillet i et tynd lag neopren, som til dels beskytter din fod mod sten og skarpe genstande. Alle som har begået sig ud i vandet har prøvet, at skulle gå udenom sten og knivmuslinger og her kommer neopren sokkerne altså til din ret. 

Udover at beskytte mod skarpe genstande, så øger de bedste neopren sokker også varmen og komforten når du dyrker vinterbadning eller blot bader på den lokale strand. Rigtig mange personer foretrækker at bruge neopren badesokker, da det bidrager til den gode oplevelse på vandet og samtidigt skal du ikke gå bekymrende og undgå stenene på stranden.

Vælg de rigtige neopren badesokker 

Der findes et hav af forskellige typer badesokker. Alle i forskellige tykkelser, farver og modeller. Dog vil vi påpege at langt de fleste badesokker, altså mest af alt minder om et par helt almindelige sokker som du kender det. 

Badesokkerne tager du også på og de sidder mere eller mindre som almindelige sokker. Dog er de beklædt med en forstærket bund som gør dem hårdfør mod sten og muslinger, når du bevæger dig ud i vandet. Det er derfor en stor fordel at finde badesokker som er nemme at tage på og af før og efter brug.