supelektriskpumpe

Hvorfor er en sup – elektrisk pumpe smart? 

Der er flere fordele ved at vælge at bruge en elektrisk pumpe til dit sup board. En elektrisk pumpe fjerner besværet med at pumpe dit oppustelige sup board op med en klassisk håndpumpe. Du vil kunne komme langt hurtigere på vandet med dit sup board ud og i løbet af få minutter vil el pumpen være i gang med at fylde luft i boardet. En elektrisk sup pumpe startes ved få tryk og derefter er den i gang med at fulde luft i det oppustelige sup board.

Mens din el pumpe er i gang med at fylde luft i boardet kan du bruge tiden på at komme i våddragten og få låst bilen af, inden du skal på vandet. Her kommer den elektriske sup pumpe virkelig til sin store gavn! Du slipper alt bøvl og besvær med at pumpe og du kommer ikke op at svede. 

En elektriske sup pumpe er nem at tilsluttes til bilens (12V) eller ved benyttelse af det eksterne batteri. 

På især mange af de billige sup board tager det lang tid at pumpe. Oftest kommer billige boards med en billig produceret pumpe, som kan være evigheder om at pumpe op. Derfor er det helt forståeligt, at du næsten ikke magter at finde pumpen frem og pumpe boardet. Det forstår vi udmærket og derfor mener vi også at du bør se på enten vores HP2 pumpe eller en af vores sup el pumper. Der findes dog stadig mange gode håndholdte pumper, som rent faktisk giver et godt tryk. Vores HP2 pumpe virker begge veje og giver et rigtig godt tryk i boardet. 

 

Tilslut den elektriske pumpe til bilen

En elektrisk pumpe tilsluttes 12V stikket i din bil og nogle el pumper tilbydes også med et eksternt batteri som kan oplades og bruges i en almindelig stikkontakt. Vores SUP pumpe 20 PSI kan bruges med et eksternt batteri. Se batteriet her. Et batteri til sup pumpen er ikke bare smart. Den spare dig også for en masse bøvl og besvær. Blandt andet slipper du for at bruge 12V stikket i din bil. Et eksternt batteri kan oplades og tages med på farten. Det giver blandt andet mulighed for at du kan tage dit sup board og elektriske sup pumpe med uden, at skulle have en bil stående i tomgang. 

I løbet af en håndfuld minutter vil din elektriske pumpe have fyldt luft i dit sup board. Vi anbefaler at du altid pumper de sidste tryk med den almindelige håndpumpe. Dette gør vi for at spare på ydeevnen på den elektriske pumpe og fordi man nemmere kan pumpe boardet hårdt op ved håndkraft. En elektriske pumper kan fylde ufatteligt meget luft i boardet på kort tid, men den har svært ved at maksimere et tryk i et board som i forvejen er fyldt op. Derfor anbefaler vi altid at du pumper den sidste mængde luft i boardet ved hjalp af en manuel håndpumpe.

Spar tiden på land og brug den på vandet! 

Hvor lang tid tager det at pumpe et sup board med en elektrisk pumpe? 

Der er ikke noget præcist svar på, hvor lang tid det tager at pumpe dit sup board. Svaret afhænger i høj grad af, hvor meget tryk du indstiller din pumpe til at lave og selvfølgelig også hvor stort dit sup board er. Et større board vil naturligt tage længere tid at pumpe uanset om det er via en HP2 pumpe eller en elektrisk pumpe. 

Vores elektriske sup pumpe kan pumpe op til 20 PSI i boardet, hvilket er et af de kraftigste tryk for en el pumpe. Her får du en elektrisk pumpe med manuel indstilling af tryk og vandafvisende display. Pumpen kan både pumpe ind og ud og bruges på stort set alle sup boards. 

Det har meget at sige på tiden hvor stort dit sup board er. Et almindeligt 10” allround board vil tage 5-6 minutter at pumpe, mens et sup board som er større med mere volumen oftest vil tage en smule længere tid at fylde luft i.

 

Batteri til elektrisk SUP pumpe

Mange elektriske SUP pumper kan kun oplades via. 12V stikket som sidder i bilen. Det er fint for langt de fleste, men nogle kan godt lide at have en elektrisk sup pumpe med et batteri som kan oplades hjemmefra. Det giver mulighed for at pumpe dit sup board uden, at du skal bruge bilen og at den samtidigt skal stå i tomgang og det forstår vi skam udemærket. 

Vores SURFMORE 20psi pumpe kan købes med et eksternt batteri som kan oplades i en almindelig 230v stikkontakt. Batteriet oplades hurtigt og giver tilstrækkeligt med strøm til opladning af 1-2 sup boards. Det gør tilkøbet af det eksterne batteri til et fornuftigt valg.

Hvad er fordelene ved at vælge en elektrisk pumpe? 

Du skal bruge en elektrisk pumpe, hvis du vil spare en tid når du skal på vandet. En elektrisk pumpe kan nemt tilsluttes 12V stikket i bilen og samtidigt er der også mulighed for tilslutning af batteri med et almindeligt stik. Undgå at svede og bruge alt din energi på land med at pumpe boardet op. Kom hurtigt på vandet med en sup elektrisk pumpe. 

Vil du også bare gerne på vandet og helst i en fart? Køb en elektrisk sup pumpe og du er på vandet i løbet af kort tid. Du slipper for bøvl og ballade med oppumpning af dit sup board med den manuelle håndpumpe som medfølger. 

Mange billige sup boards leveres med billigt produceret tasker, padler og manuelle håndpumper. De billige pumper kan være længe om at generere tryk, som gør boardet stift og stabilt. Samtidigt skal du bruge en masse energi og kræfter på at fylde luft i boardet. 

Med en god kvalitets håndpumpe vil du hurtigt have fyldt luft i boardet. Vores HP2 pumpe med manometer og luft begge veje giver et særdeles stærkt tryk ved oppumpning i kun få minutter. 

En god elektrisk pumpe fylder ikke meget og kan nemt bæres i en lille taske eller pose. Tilslut den til bilen eller cigaret stikket og indstil det ønsket tryk på displayet. 

 

Passer pumpen til mit sup board?

Vores elektriske SURFMORE sup pumpe passer til stortset alle oppustelige sup boards

Slangen sættes blot i ventilen på boardet og den elektriske pumpe startes på det vandafvisende display. Du indstiller den mængde tryk du vil have din pumpe til at lave. Det tager ikke mere end nogle få sekunder at tilslutte den elektriske pumpe og alle kan finde ud af det.

 

En elektrisk pumpe er dyr. Har jeg andre alternativer til oppumpning af mit sup board? 

Ja, du har bestemt andre alternativer til oppumpning af dit board. Et god og stærk manuel pumpe kan tage dig langt og kan sagtens pumpe flere boards op. Du får hurtigt varmen og dermed er du klar til at komme på vandet. 

Ved alle SURFMORE boards medfølger en HP2 pumpe som standard tilbehør. Det gør der fordi vi vil have, at du skal have den bedste førstegangs oplevelse på vandet – og uden at gå på kompromis med oppumpning eller den medfølgende board bag

 

En sup – adapter 

Et andet alternativ vil være at få fat i en sup – adapter som nemt tilsluttes ventilen i boardet og herefter kan en kompressor tilsluttes. Vi har oplevet stor respons og glæde ved denne lille adapter, som virkelig kan spare dig for rigtig meget oppumpning. 

En sup adapter er praktisk, smart og nem at have med i rygsækken. Hvis du har luft i nærheden virker adapteren til stort set alle enheder og i løbet af ingen tid vil du kunne pumpe boardet. Vi ser især mange private som vælger denne løsning, men i høj grad også mange foreninger, klubber og institutioner. En sup adapter virker bla. også til gummibåde og andre oppustelige produkter. 

Vi forstår udmærket hvis du synes, at en elektrisk pumpe er en dyr investering. Omvendt kan en solid og gennemtestet pumpe give dig luft i boardet mange år fremadrettet. Overvej derfor om du køber billigt ‘dyrt’ hvis den billige pumpe ikke holder længe. Ofte er det set, at billige elektriske pumper har tendens til at brænde sammen. 

Alle vores sup el pumper er kvalitetstestet og kommer fra de førende fabrikanter indenfor trykpumper med el. Alle produkter er CE godkendt til brug og kan bruges af alle.

 

Se vores udvalg af sup pumper

Vi forsøger konstant at udvide vores sortiment af pumper og tilbehør til sup boards indenfor vandsport. Vi kender produkterne og bruger dem selv når vi er ude at surfe. Det er din sikkerhed for kompetent vejledning, når du skal ud at investere i dit næste produkt til surfing.

Pris og kvalitet hænger i høj grad sammen på de elektriske pumper. En billig pumper generer ikke lige så meget luft som en dyrkere elektrisk pumpe. Samtidigt er kvaliteten ej heller på samme niveau og dette skal du have med i dine overvejelser når du ser efter en elektrisk pumpe til dit paddleboard.

Tøv endelig ikke med at kontakte os, såfremt du har spørgsmål til bestemte produkter. Vi hjælper hellere end gerne og giver gerne ud af god råd og egne erfaringer. Se udvalg af sup pumper.

supelektriskpumpe