ambitionsnowskate

Vinter, sne og mange nye produkter!

Hvad giver man sig til når fjorden er frosset og man ikke kan komme på sup board? Det spørger vi også os selv om, men så er det jo heldigt, at vi netop har lanceret vores vintersport kategori. Hver eneste sommer sender vi rigtig mange afsted på deres nye SURFMORE boards og vi sørger tilmed for nye våddragter, omklædning og en lang række af tilbehør til vandsport.

 

Et bredt udvalg 

Pludselig træder efteråret ind og det bliver så småt koldere i luften, mens lysten til at komme på vandet forsigtigt bliver mindre. Vores klima er fantastisk til surfing om vinteren, men det kræver også at man har den rette tilgang og indstilling til surfing. Det er nemlig bare koldt og det skal man være indforstået med, når man tager ud. Omvendt giver det kolde vind og vejr en anden mulighed for at være i naturen på en årstid man normalt ikke ville være ude. Sørg for en god våddragt og ha’ kaffen klar når du kommer op fra vandet. Vi skal nok sørge for at kaffen er varm med vores termoflaske.

 

Nye produkter hos SURFMORE

Når vinteren først træder til bliver vandet koldt og vinden biddene. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting, for det giver pludselig mulighed for, at dyrke actionsport på anden hvis, end hvis du skulle på vandet i en våddragt. Sne giver mulighed for fantastiske ture på langrendsski, snowskates og snemænd. Vi har gennem den sidste periode fået en lang række af vinter produkter på lager og kan nu sende vinterlegetøj til dig nærmest samme dag som vi modtager bestillingen. Af de mange nye og spændende produkter kan blandt andet nævnes skiløbehjul, skihjelme og snowboards.

Vi har et stærkt udvalg af en lang række produkter som kan bruges hele vinteren. Snowskates og sneløbehjul henvender sig primært til den yngre målgruppe, men skihjelme og snowboards er oplagt til brug i hele familien. Fælles for alle produkter i vintersport kategorien er høj standard, anerkendte mærker og så kan vi guide og vejlede dig hele vejen igennem. Vi keder nemlig produkterne og elsker alt vintersport. Det er din sikkerhed for ordentlig rådgivning og viden om produkterne.

 

Har du spørgsmål til et af vores vintersport produkter? 

Hvilket sneløbehjul skal jeg vælge til mit barn? Hvilken hjelm passer til mit hoved? Hvilken våddragt til om vinteren? Vi forstår udemærket at du har spørgsmål og vi hjælper dig gerne. Har du spørgsmål til valg af vinter våddragt, en skihjelm eller andet, så tøv ikke med at kontakte os.

Løbende forsøger vi at svare på spørgsmål om produkterne som dukker op gennem tiden. Det kan være en våddragt størrelsesguide eller en blog om vores sidste nye samarbejde med Manera. Vi forsøger løbende at skrive og fortælle, om de sidste nye produkter, samt tips og tricks til påklædning, ture og udstyret.

Det har altid været vigtigt for os, at vejlede og formidle om alle vores produkter i et let læst sprog. Det skal være til at forstå forskellen på paddleboards og våddragter, når man skal ud at investere som begynder. Derfor håber vi også at du vil tage dig tid til at læse vores seneste blogs som du kan finde her.

 

Vores nyhedsbrev er ikke bare et nyhedsbrev 

Hos SURFMORE forsøger vi jævnligt at sende et lille nyhedsbrev. Det kan være et tip til et surfspot, som vi mener du absolut bør opleve eller det kan være et nyt produkt vi har fået på lager. Andre gange kan det være en video hvor vi viser rundt på vores lager, så du også kan få en fornemmelse af os og hvem vi er. Nyhedsbrevene er i alt fald altid forskellige og så sørger vi samtidigt for, at du altid er forrest i køen til de bedste tilbud. Der skal nemlig være fordele ved at være på TEAM SURFMORE.

Skriv dig op til nyhedsbrevet her og få de sidste nye tips og tricks fra os, sendt direkte til din indbakke.