supjul

Glædelig 1. December 

Endelig siger datoen 1. December. Ovenikøbet er der faldet sne i nattens løb og det er faktisk rigtig hyggeligt.

Det er bestemt ikke højsæson for at komme på vandet, men derimod giver vejret anledning til fantastisk smukke naturoplevelser og har du allerede et sup board, så vil det være min klare anbefaling, at du som minimum tager et par ture på vandet i løbet af December måned. Giv din bedste sup-buddy et kald og aftal tid og sted!

Det er skide koldt, men sæt kaffe over og kom på vandet et par gange henover vinteren. Det er en god oplevelse!

 

Vores sortiment vokser

Hos SURFMORE sker der som sædvanligvis en masse tiltag og vi sidder bestemt ikke stille. Black Friday vidste sig som værende en travl tid med mange bestillinger, forespørgseler og pakker som skulle sendes. Jeg tror at mange udnyttede muligheden for, at få købt de første julegaver, tilbehør og som noget nyt, oplevede vi hvordan rigtig mange var ude, at investere i vores balance board. Jeg håber at mange af jer som købte balance boards, bliver lige så glad for jeres, som jeg er for mit.

Igennem den sidste periode har vi fået rigtig mange nye og spændende produkter i vores sortiment. Vores udvalg af våddragter er vokset betydeligt og vi tilbyder nu våddragter til hele året og fra anerkendte brands som f.eks ManeraZhik og Secumar. Dertil har vi udvidet vores sortiment af tilbehør og det har betydet flere neopren produkter, samt en lang række af andre spændende produkter til vandsport. Vi vil løbende forsøge at fortælle om sidste nye produkter som kommer ind. 

I vores nyhedsbrev skriver vi løbende om de sidste nye produkter og tiltag hos SURFMORE. Skriv dig op her og vær den første til at modtage nyheder. 

 

Pakker under juletræet

Vi sender pakker hele julen og GLS har lovet os, at dine pakker kommer frem hvis du bestiller senest d. 21 December kl. 11. Måske kan du godt tåle at bestille lidt senere, men jeg vil nødigt være ham som slukker et tændt lys. Derved kan vi være sikre på, at dine julegaver kommer frem til tiden og kan komme under juletræet. Jeg ved at GLS kæmper en kamp med at få leveret alle pakker til tiden og jeg vil gøre en dyd ud af, at vi også når igennem alle bestillinger til tiden. Det har nu altid været et mål hos os, hvad enten det er sommer eller vinter. 

Er du en af dem som stadig mangler at købe julegaver til manden eller konen, så tag et kig på vores side julen 2021. Vi har samlet vores bud på julegaver til ham og julegaver til hende. Måske er der noget som kunne friste……

 

Om ikke andet vil jeg ønske dig & dine nærmeste en glædelig 1. December

Glædelig jul

Jeppe