secumarcamino

Nye produkter på webshoppen! 

Vi er glade for at fortælle, at vi netop har fået forhandling af de to anerkendte mærker, Secumar og Zhik. Forhandlingen af Secumar og Zhik giver mulighed for at tilbyde en bredere vifte af kvalitetsprodukter til aktiv vandsport, hvilket hele tiden har været et mål hos os. Vi kan levere alle produkter fra begge mærker og bliver lagerførende på en lang række af produkterne. Det betyder at du fremadrettet også får mulighed for at se og prøve produkterne inden køb.

 

Secumar er anerkendt tysk kvalitet 

Det tyske brand Secumar har fremstillet rednings og svømmeveste siden 1926. Som årene er gået er sortimentet løbende blevet udvidet og i dag er Secumar en af de førende brands indenfor sikkerhedsprodukter til vandsport. Secumar fremstiller i dag alle typer redningsveste og produkter spænder bredt fra redningsveste til sejlbåden, til sup veste og veste til børn. Vi har veste på lager med dag til dag levering. 

Se Mads fortælle om Secumar Camino modellen her.

Se vores udvalg af sup veste og bliv klogere på hvilken model som passer dig. 

 

Zhik – en svømmevest til dig og fast leverandør til sejlerlandsholdet

Zhik er født som en ægte og innovativt brand skabt med henblik på at lave den bedst mulige sejlertøj med udgangspunkt i funktionalitet og innovation. Her får du virkelig high performance sup veste og sejlertøj i allerhøjeste niveau og kvalitet. Med ordet high performance skal forstås at Zhik konstant designer, udvikler og skaber de bedste mulige beklædningsgenstande for en sejler, men heldigvis findes Zhik produkterne i alle prisklasser. Som fritidssejler finder du uden problemer din nye oppustelige redningsvest vest her

I dag er ZHIK trofast sponsor til sejlerlandsholdet og benyttes af flere af landets bedste windsurfere. 

Er du nysgerrig på sejlertøjet fra Zhik, neopren sko eller en ny sup vest, så kontakt os endelig. 

 

Din faste leverandør af neopren og sup veste

Vi har konstant forsøge at udvide vores sortiment af produkter siden vi startede SURFMORE tilbage i 2017. Løbende har vi forsøgt at finde de bedste produkter til dig som surfer, sejler og aktiv udøver på vandet. 

Fælles for alle produkter i vores sortiment er at vi kender dem fra start til slut. Vi kender materialerne, pasformen og vi ved nøjagtigt hvilke forhold produkterne er gode og hvornår de er mindre gode. Vi surfer året rundt og vi er eksperter i produkterne! 

Er du i tvivl om størrelsen på en sup vest, tykkelsen på en våddragt eller bare om vi har et vandtæt cover til din mobiltelefon? Kontakt os allerede i dag og få svar på dit spørgsmål. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Siden vi startede SURFMORE tilbage i slutningen af 2017 har vi konstant forsøgt, at lytte til dig og til vores mange kunder. Vi er glade hver eneste gang vi modtager en forespørgsel på et bestemt type produkt, et mærke eller et godt forslag til hvordan vi kan udøve en bedre service. Det hjælper os til at blive klogere og skabe en bedre service i sidste ende for vores mange kunder. Det er vigtigt – uden jer kunne vi ikke gå på arbejde hver dag og nyde vores job og kærlighed til vand. 

Vi vil være din trofaste leverandør af udstyr til aktiv vandsport uanset niveau. Udgangspunktet har altid været, at kunne levere kvalitetsprodukter til en pris alle kan betale med en stærk kundeservice og produktviden. I 2021 startede vi ekspansion til Norge og Sverige. Det kan du læse mere om her

 

 

secumarbørnevest