blackfriday

BLACK WEEK og BLACK FRIDAY!

 

Det er ugen hvor priserne på mange produkter er skudt i bund og på fredag d. 26 November kan du gøre årets julegaveindkøb med store rabatter. Uanset om du mangler neopren tilbehør til julesurf, en ny vandtæt taske til dit næste sup eventyr eller måske en ekstra sommer våddragt, så garantere vi store besparelser på mange udvalgte produkter. Hos SURFMORE tyvstarter vi allerede de næste dage og priserne på udvalgte produkter vil være skruet helt i bund! 

 

Vi har som noget nyt i år valgt at skrue priserne i bund på udvalgte produkter og samtidigt har vi fyldt varelageret godt op. Vi forventer at nogle produkter vil være udsolgt hurtigt og derfor anbefaler vi, at du har gjort dig overvejelser om dit næste køb allerede inden ugen starter. Det er vores anbefaling til, at du får købt netop det produkt som du har i sinde at købe. Vi glæder os til at byde dig velkommen til et brag af en Black Friday med store besparelser på mange produkter hos os! 

 

Vi har købt stort ind, så du kan købe billigt ind! 

Hos SURFMORE har vi glædet os og set frem til denne dag og uge i lang tid. Det er nemlig vores mulighed for at skrue priserne i bund på en lang række produkter, som skal komme dig som kunde til gavn og glæde. Vi har i år gjort meget ud af at skrue priserne i bund og samtidigt har vi sørget for et stort lager af produkter. Nogle produkter har vi kun i begrænset mængder, så skynd dig inden det er for sent. 

 

For at kunne tilbyde den bedste mulige kundeservice har du mulighed for at ringe til os hele aftenen og vi vil sidde klar på mail og telefon til at besvare de spørgsmål du kunne have før dit køb. Som altid pakker og sender vi alle bestillinger dag-til-dag og vi levere som sædvanligvis med GLS til nærmeste pakkeshop. 

 

Vi har samlet nogle gode råd:

 

Planlæg dine køb 

Hvis du allerede ved hvilke produkter du mangler inden Black Friday, så er det vores klare anbefaling, at du allerede nu undersøger hvilken størrelse du skal bruge. Det sparer dig for tid på selve dagen og især en dag som Black Friday kan salget gå rigtig hurtigt. Ofte oplever mange, at det ønsket produkt allerede er udsolgt når de vil bestille det. 

Vi anbefaler derfor at du allerede dagen inden har gjort dig overvejelser omkring dit køb på selve dagen. Samtidigt kan du trygt bruge tid på research og finde produkter som du overvejer at købe. Lav en ønskeliste. 

Imens du planlægger dine køb kan du samtidigt overveje, om du skal have købt fødselsdagsgaver, julegaver eller måske bare en adventsgave til dit barnebarn. Der er store besparelser og det er en oplagt mulighed for at købe billigt ind på en dag som denne. 

Sidste år i November og December oplevede vi at især salget af ponchoer steg hen over julen. Måske der var mange bløde pakker under juletræet med ponchoer i. Det kan vi nu godt forstå og vi er samtidigt rigtig glade for de mange kunder og vinterbadere som har taget godt imod vores ponchoer. 

 

Tilmeld dig nyhedsbreve 

Langt de fleste virksomheder som sælger udstyr til vandsport sender løbende nyhedsbreve. Om du tilmelder dig vores eller måske nogle helt andres nyhedsbrev, det vil vi ikke være herre over, men det er vores klare råd, at du tilmelder dig nyhedsbreve hos den webshop, hvor du måske overvejer at gøre dine Black Friday køb. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag sidste nye tilbud og kampagner. Dermed er du på forkant med nyheder, tips og tricks, samt gode tilbud på dagen. 

Hold øje med mails i perioden og især op til dagen. Ofte er man foran i køen hos webshops, hvis man er tilmeldt nyhedsbrevet!

 

Sociale medier 

Mange webshops annoncere med nyheder på de sociale medier. Det kan være tilbud, videoer eller størrelsesguides til en række udvalgte produkter. Husk at følge virksomhederne, så du altid kan være på forkant med det sidste nyheder på sociale medier. 

Du kan følge os på vores facebook side på dette link ved at trykke “synes godt om” 

SURFMORE facebook: https://www.facebook.com/surfmoresup/

SURFMORE instagram: https://www.instagram.com/surfmoresup/

 

Køb julegaverne og adventsgaverne tidligt 

Black Friday er årets største shoppedag og ikke uden grund. Der er tilbud i lange baner og det giver mulighed for at gøre ekstra gode køb på selve dagen. Vi anbefaler at du også ser på julegavekøbene på denne dag. Derved kan du planlægge købene i god tid og gøre ekstra store besparelser på julegave købene. 

Vi håber at disse tips og tricks gav dig en smule indblik i hvordan du planlægger dine køb inden Black Friday. En handelsdag som Black Friday skal gerne være en festdag hvor alle får mulighed for at handle ind til gode priser og så skal det samtidigt være skægt og hyggeligt at gå på indkøb! 

Vi sidder klar på mail og telefon og vil knokle for at få jeres pakker ud så hurtigt som muligt. 

Kontakt os på mail: [email protected]