supsvømmevest

Måske den bedste svømmevest til SUP?

Er du blevet bidt af Stand Up Paddle surfing og leg på vandet? Så er du også forpligtet både overfor dig selv, men også dine medmennesker til at bære en SUP vest når du surfer. En svømmevest til SUP skal hjælpe med at skabe opdrift og tryghed, og samtidigt skal den hjælpe dig, hvis uheldet skulle være ude, eller hvis du skulle havne i udfordringer på vandet. Se vesten som et sikkerhedsaspekt og en vigtig hjælper hvis der skulle opstå udfordringer. 

 

Hvorfor skal jeg bruge en SUP vest til paddleboard og anden vandsport?

En SUP svømmevest er en essentiel del af beklædning på vandet og et absolut must-have! Det er uanset om du er begynder, øvet eller har surfet i mange år. Man kan aldrig vide sig sikker på vejrforholdene, vindretning eller om du kunne være uheldig at knække din carbon SUP paddle. Brug derfor altid en SUP svømmevest og se vores videoguide til sikkerhed inden du bevæger dig ud. 

Vesten har til funktion at skabe opdrift i tilfælde af, at du skulle falde i vandet og ned af dit board. Dertil skal vesten hjælpe med at skabe sikkerhed i tilfælde af, at vejret eller vindretning pludselig skulle ændre sig. Det sker at vinderholdene pludselig kan tage til, eller at bølgerne pludselig bygger sig større og større. Det er et aspekt som man aldrig helt kan vide sig sikker på inden man bevæger sig ud. Derfor råder vi dig altid til at undersøge vejrforholdene og vindretningen inden du tager ud. Det giver dig en fornemmelse af dagen og hvad du skal være opmærksom på i løbet af din sup tur. 

Opstår der en farlig situation, eller føler du pludselig at vinden tager til og du mister kontrollen, så skal du ikke gå i panik. En SUP svømmevest vest hjælper dig til gengæld med opdrift og det samme gør en god våddragt. Det er begge to neopren produkter med opdrift. Det betyder at du har en stor fordel og at du ikke skal bruge energi på at holde dig ovenvande i en kritisk situation. Havde du derimod kun shorts på og havnede i en kritisk situation, så ville du opleve hvordan du skal bruge meget energi på at holde dig i vandoverfladen og at du hurtigt vil blive nedkølet. Overvej derfor altid om din påklædning er den rette for dages surftur.

 

En svømmevest skal sidde tilpas tæt til kroppen

En SUP vest skal sidde tilpas tæt til kroppen. Den skal sidde med god pasform og du skal føle, at du kan bevæge dig mens du sup surfer. Alt for mange svømmeveste er ikke designet med udgangspunkt i komfort og bevægelighed, men ud fra et opdrifts synspunkt og det er ærgerligt. Det betyder også at mange veste ikke sidder særlig godt til kroppen og det er der ikke meget fremtid i. 

Vores SURMORE Svømmevest er udviklet til aktivt brug og med udgangspunkt i komfort, design og opdrift. De er fremstillet i NBR neopren som er blødt, strækbart og ekstremt holdbart. Dette giver de optimale forudsætninger for den perfekte sup vest. Dertil er de udviklet med brede udskæringer under armene, hvilket giver maksimal komfort og bevægelighed. Lige nøjagtigt hvad man som surfer har brug for. 

SURFMORE svømmeveste er solgt til hele familien, børn som voksne. Kvalitet og komfort er i højsædet og de mange timers udvikling og justering har vist sit vejr. Vestene er ikke til at tage fejl af. Her får du en af de bedste veste på markedet og tilmed til en pris som er til at betale. 

 

SUP vest til børn: Har vores barn brug for det?

Uanset hvor dygtig en svømmer eller vandmand man endnu engang føler man er, så er en SUP vest til børn altså bare en essentiel del af tilbehøret på SUP turen. En SUP vest til børn skaber tryghed og komfort, og skal tilmed være en fast del af din beklædning på vandet. Se vesten på lige fod med en sikkerhedssele i bilen. Du kommer ikke udenom den og i sidste ende er den jo god nok at have i tilfælde af uheld. Husk derfor altid at få en svømmevest på dit barn!

Vi har en type svømmevest til børn og det er muligvis en af de bedste og mest komfortable SUP børneveste på markedet. Lynlås på siden gør den nem at tage af og på og samtidigt er den ideel til børn og brug i alle slags vandsport. Uanset om dit barn vil surfe eller blot mangler en ekstra sikkerhed i svømmehallen, så er vesten oplagt. 

Vi har oplevet at både forældre og bedsteforældre bruger denne vest til børn som skal aktivt på vandet. Det er uanset om de blot skal lege i vandkanten, surfe eller stadig øver sig i at svømme i svømmehallen. Vesten har opdrift, god pasform og er synlig fra strandkanten. 

Udover opdrift i en svømmevest er der også opdrift i en våddragt til børn. En våddragt er fremstillet i neopren og skaber i høj grad også opdrift i vandet. Det betyder at har dit barn både en våddragt og vest på, så er der betydeligt mere opdrift og dit barn skal ikke bruge helt så meget energi på at holde sig ovenvande. Derfor er det vores klare råd og anbefaling at i bruger våddragt og svømmevest, når I aktivt bevæger jer på vandet uanset om det er windsurf, paddleboard eller noget tredje.

Mangler du en god våddragt til dit barn, kan du se vores SURFMORE våddragt til børn i 2.5 mm.

 

 

supsvømmevest