Lær os at kende

Om Surfmore

Vores vision

Jeg hedder Jeppe og surfede de første bølger med SURFMORE……….

I slutningen af 2017 startede vi SURFMORE, i et ønske om at tilbyde kvalitetsudstyr til stærkt reducerede priser. Med mange års erfaring i surf branchen havde vi efterhånden opnået indgående branchekendskab og viden. Målet var klart; brugervenlige og holdbare Stand Up Paddle boards til attraktive priser, men uden at gå på kompromis med kvalitet og konstruktion! 

Samtidig havde vi en klar plan om at skabe gennemsigtighed i et marked, hvor mange nye surfere drukner og går tabt i købsprocessen. Der er mange muligheder, størrelser, priser og varianter. Jeg kan godt forstå, at mange allerede når at blive trætte, inden de kommer på vandet. 

I dag er der gået tre år siden vi lavede de første prototyper, og tiden er gået stærkt. Vi knokler hver dag på kontoret i Aalborg, mens hele vores logistik og lager styres med hård hånd et stykke udenfor Herning. SURFMORE har i dag mere end 50 produkter, og distribueres i hele Skandinavien.

SURFMORE er startet af ren passion for havet og lysten til at surfe. Lysten til at være på vandet, være aktiv og komme ud i naturen. Mulighederne på vandet er uendelige, og for mig har det altid været legepladsen over alle legepladser.

Hos SURFMORE har vi en vision om, at alle skal kunne lære at SUP surfe og balancere på et board efter blot 30 minutter – uanset om du er 7 eller 77 år. De oppustelige SURFMORE boards er udviklet til begynderen og den øvede. Vi bestræber os dagligt på at udvikle, designe og producere udstyr som er med til at formidle den gode oplevelse på vandet.

Hvorfor er det interessant at købe et SUP sæt?

Der er mange gode grunde til at eje sit eget SUP sæt. Det giver dig en stor frihed – du er selv herre over hvornår, og hvor du vil SUP surfe. Uanset om du vil tage SUP sættet med på ferie, i sommerhus eller køre en hurtig tur ud til nærmeste strand. Du er ikke bundet til en klub, hvor der er fremmøde to dage i ugen, for de som ønsker at SUP. Du vælger dine egne dage, tidspunkter og den strand, sø eller å, som passer dig bedst.

I og med du kan SUP surfe når du vil, men også hvor du vil, får du også muligheden for at træne dine SUP egenskaber. Du kan hurtigt finde ud af, om du er til fladt vand på søen eller åen, cruise på fjorden i høj fart eller bølger i Vesterhavet.

SUP sæt der holder i mange år

Med et SUP sæt fra SURFMORE er du sikret udstyr, der holder i mange år. Vores SUP boards, padler og tilhørende udstyr er designet og udviklet til, at skulle blive anvendt år efter år. Udstyret er gennemtestet og konstrueret til at blive anvendt i alle slags forhold – både af nybegyndere og øvede.

Det koster løbende penge at være indmeldt i en surf klub, hvor du har mulighed for at benytte dig af deres udstyr. Ved køb af et SUP sæt slipper du for de løbende udgifter, og betaler derimod et engangsbeløb, som sikrer dig SUP, sjov og ballade – akkurat som du ønsker det. For mange surfere er det forbundet med en frihed, da man dermed selv kan styre, hvornår det passer en at tage en tur på vandet.

 

Følg med på SURFMORES rejse

SUP NÅR DU VIL, OG HVOR DU VIL!

Vi ved naturligvis godt, at det kan være et stort skridt, at skulle købe sit første SUP sæt. Men når du ejer dit eget SUP sæt, er der heller ingen forpligtelser om, hvornår eller hvor du skal SUP. Du skal ikke møde op i en surf klub på et specifikt tidspunkt eller låne vennernes udstyr. Du kan tage ud tidligt om morgenen, sent om aftenen og samtidig udforske nye spændende steder i landet at SUP. Friheden med eget SUP sæt giver dig uendelige muligheder. Uanset om du blot ønsker at SUP, når det passer dig, eller om du har en eventyrer gemt i dig.

 

Vores vision

 

Hos SURFMORE har vi en vision, om at alle skal kunne lære at SUP surfe og balancere på et board efter blot 30 minutter – uanset om du er 7 eller 77 år. De oppustelige SURFMORE boards er udviklet til begynderen og den øvede. Vi bestræber os dagligt på at udvikle, designe og producere udstyr som er med til at formidle den gode oplevelse på vandet.

SURFMORE skal være fortrukne valg, når det kommer til oplevelse, brugervenlighed, samt holdbarhed gennem konstant brug – selvfølgelig med udgangspunkt i attraktive priser.

Med et SUP sæt fra SURFMORE er du sikret udstyr, der holder i mange år. Vores SUP boards, padler og tilhørende udstyr er designet og udviklet til, at skulle blive anvendt år efter år. Udstyret er gennemtestet og konstrueret til at blive anvendt i alle slags forhold – både af nybegyndere og øvede.