Svømmevest til voksne - vest til sup - Surfmore - 2

Balance boardet til din træning

Man kan ikke komme udenom, at det kræver balance at stå på et SUP board. Det aktiverer hurtigt din balance og dine muskler, og selv muskler du måske ikke har mærket i lang tid. Der er heldigvis også måder, hvorpå du kan træne din balance, når du ikke lige står på dit SUP board. Det kan du nemlig med vores SURFMORE balance board.

 

Hvad er et balance board?

Vores balance board er helt grundlæggende et board med er stort rør under. Du har sikkert set lignende før, og det kommer derfor heller ikke som en overraskelse, at det handler om at stå på boardet og holde balancen på bedste vis. 

Det er en simpel, men utrolig effektiv træningsmåde. Balance boardet er nemlig med til at vedligeholde eller træne din balance, så du bedre kan stå på dit SUP board. Selvom det måske ikke lykkes i første hug, så vil du løbende blive bedre og mere sikker. 

 

Derfor skal du bruge et balance board

Din balance er nemlig essentielt for, at du kan udvikle dine evner på dit SUP board, og derfor skal du også holde den ved lige. I visse perioder kan det være, at du ikke har mulighed for at komme ud på vandet med dit SUP board, og så kan du træne dine balance derhjemme i stuen i stedet for. Du kan endda gøre det foran fjernsynet.

Efteråret og vinteren kan være lang i Danmark, og den hårde sommertræning kan hurtigt forsvinde, hvis ikke man holder det ved lige. Desuden er din balance og aktiveringen af dine muskler i kropper også vigtigt i din dagligdag, og du vil forhåbentlig også kunne bruge boardet som et godt afbræk efter en lang dag på kontoret.

 

Tag SUP til næste niveau med yoga

De fleste SUP entusiaster elsker at tage deres surfing til næste niveau. Der er dog forskel på, hvad man har lysten til. Nogle forsøger at surfe i de større bølger, mens andre bruger SUP oplevelsen til at finde yderligere ind i sig selv via SUP yoga. 

Din træning med balance boardet kan altså bruges på forskellige måder. Du kan nemlig træne dig op til at prøve SUP yoga, når foråret og sommeren igen kommer. 

Mange bruger SUP yoga til at fordybe sig i sit sind og ikke mindst de flotte omgivelser, så man kommer i land igen med et endnu større overskud end normalt. Der er nemlig meget populært, og derfor har vi naturligvis også en yoga platform, så man kan dyrke det sammen med andre. 

Vinteren kan derfor bruges på at lære forskellige yoga positioner og træne din balance, så du er klar til at prøve kræfter af med alt fra hundens stilling til kriger 2 på dit SUP board. 

Når du igen kommer ud med dit SUP board, så vil du helt sikkert blive glad for, at du investerede i dit helt eget balance board.