Se hele SURFMORE sortimentet lige her

Når man surfer, skal man naturligvis klædes godt på fra top til tå. Du har sikkert hørt det før, men det stopper os ikke for at sige det igen: Vi har altid vores badesko på, når vi surfer, og det burde du også. 

Vi har heldigvis udvidet vores sortiment af badesko for nyligt, så du kan helt sikkert finde præcis den model, som du har brug for. Alle vores badesko beskytter dine fødder mod skarpe muslinger og sten i vandkanten, holder dig varm på vandet og så sikrer de samtidig, at du har et godt og fast fodfæste på dit board. 

Du kan læse lidt mere om vores 4 neopren sko lige her, og finde frem til hvilken model du ikke kan surfe uden i fremtiden.

supneoprenskobørn

Vores klassiske neopren sko

Først og fremmest er der vores klassiske neopren sko, som du sikkert har set på vores hjemmeside før. Det er et sikkert og godt valg, hvis du har brug for en god sko eller endnu ikke har dyppet dine fødder i det helt store SUP hav, og derfor heller ikke er klar over, hvad du foretrækker af fodtøj. 

Denne model er fremstillet i 3 mm neopren, og den har en tyk og solid sål, som du kan bruge til alle former for vandsport. Du får en velsiddende sko med god komfort, og som med sikkerhed bliver siddende på dine fødder hele tiden. 

Denne neopren sko kan naturligvis også bruges på en almindelig sommer- eller vinterdag, hvor man har lyst til at hoppe en tur i vandet. Den kan nemlig sagtens bruges som en almindelig badesko som beskytter dine fødder mod alt skarpt i vandet, som du kunne træde på.

supneoprensko

Split toe for ekstra balance

Denne neopren split toe sko adskiller sig fra vores klassiske neopren sko, da den adskiller dine storetå fra dine andre tæer. Den tilbyder derfor ekstra bevægelighed af tæerne, hvilket mange surfere foretrækker, da det kan giver dem ekstra balance. Du kan dog sagtens købe denne model fra start, hvis du tænker, at du vil foretrække mere bevægelighed i tæerne. 

Denne model er lavet i 2.5 mm neopren, og det vil helt sikkert kunne holde dine fødder varme i længere tid. Neopren split toe har også en god og solid bund, som beskytter dine fødder og naturligvis giver dig et godt fodfæste. Denne model er også udstyret med et ekstra velcrospænde, så du er helt sikker på, at den sidder tæt til din fod. 

Selvom den er designet for at give ekstra bevægelighed under aktiv vandsport, så kan du også sagtens bruge den som badesko, når du blot skal en tur i vandet med familie eller venner.

 

Særlige sko til de mindste

Badesko er selvfølgelig ikke kun til de voksne, og vi har derfor en fantastisk neopren sko til børn. Helt grundlæggende har vores børnemodel samme formål som vores andre badesko, men der er dog visse ændringer, som gør det meget nemmere for børn at bruge dem. Badesko skal nemlig sidde tæt til foden, og de kan derfor være lidt besværlige at komme i for både voksne og børn. Det behøver man dog ikke bekymre sig om med denne model. 

SURFMOREs neopren sko til børn er nemlig en slip-on sko, som gør det nemt at få hælen ned i skoen. Det gør en kæmpe fordel for børn, da det kan være en træls oplevelse for både barnet og forældre at få de små fødder mast ned i andre typer sko. 

Skoene er lavet i 2 mm neopren, og de har også en solid sål, så dit barn både kan stå fast på boardet og kan løbe rundt i vandkanten uden at skære sig på muslinger og sten. Skoene har også ekstra ventilation i fronten, så børn nemt at have dem på dagen lang, uden du skal bekymre dig om, hvorvidt de får det for varmt.

Tip: Den gode kvalitet gør også, at børneskoene uden problemer kan holde i mange år og gå i arv fra den ældste til den yngste, når fødderne bliver for store til at være i dem. 

Sokker for ekstra varme

Hvis du allerede nu tænker, at du ikke er så vild med tanken om neopren sko med sål, så kan du også købe et par neopren sokker. Neopren sokker sørger ligesom neopren sko for at holde dig varm, da de er lavet i 3 mm neopren. 

Neopren sokkerne beskytter stadig dine fødder mod at skære dig på sten og muslinger, selvom du ikke har den samme tykke bund som skoene. Dog har du mere bevægelighed i dine fødder, da der ingen sål er. Dette foretrækker nogen, da de føler, at de bedre har forbindelse til boardet og derfor lettere kan holde balancen. 

Disse neopren sokker er også ideelle til, når man sejler i kajak eller kano, og man gerne vil have noget på fødderne, så de holdes varme hele tiden og ikke slider mod bunden. 

Vores neopren sokker kan også være rigtig dejlige at have på, hvis man bader om sommeren eller måske endda også om vinter, og man nemt kommer til fryse ens tæer. Neopren giver nemlig ekstra varme, og det kan gøre en stor forskel, hvis vandtemperaturen er lav.