Neopren badesko er essentiel til dig, der elsker vand

Når du surfer, skal du naturligvis klædes godt på fra top til tå. Du har sikkert hørt det før, men det stopper os ikke for at sige det igen: Vi har altid vores neopren badesko på, når vi surfer, og det burde du også. 

Vi har heldigvis udvidet vores sortiment af neopren badesko fornyligt, så du kan helt sikkert finde præcis den model, som du har brug for. Alle vores neopren badesko beskytter dine fødder mod skarpe muslinger og sten i vandkanten, holder dig varm på vandet og så sikrer de samtidig, at du har et godt og fast fodfæste på dit board.

Neopren badesko skal naturligvis ikke udelukkende anvendes til surfing, men det kan også være kajak, windsurf/wingfoil eller til dig, der kan lide at vinterbade eller svømme. Grundtanken med et par badesko i neopren er, at de beskytter dine fødder mod eventuelle skarpe genstande og sten – og det er uanset hvordan, du bevæger dig rundt i vandet.

supneoprenskobørn

Klassiske neopren badesko fra SURFMORE

Først og fremmest er der vores klassiske SURFMORE Neopren Sko i 3mm, som du sikkert har set på vores hjemmeside før. Det er et sikkert og godt valg, hvis du har brug for en god badesko eller endnu ikke har dyppet dine fødder i det helt store SUP hav, og derfor heller ikke er klar over, hvad du foretrækker af fodtøj. 

Denne model er fremstillet i 3 mm neopren, og den har en tyk og solid sål, som du kan bruge til alle former for vandsport. Du får en velsiddende sko med god komfort, og som med sikkerhed bliver siddende på dine fødder hele tiden. 

Denne neopren badesko kan naturligvis også bruges på en almindelig sommer- eller vinterdag, hvor man har lyst til at hoppe en tur i vandet. Den kan nemlig sagtens bruges som en almindelig badesko som beskytter dine fødder mod alt skarpt i vandet, som du kunne træde på.

supneoprensko

SURFMORE Split-toe neopren badesko for ekstra balance & komfort

Vores SURFMORE Split-toe neopren sko i 2.5 mm adskiller sig fra vores klassiske neopren sko, da den adskiller dine storetå fra dine andre tæer. Den tilbyder derfor ekstra bevægelighed af tæerne, hvilket mange surfere foretrækker, da det kan giver dem ekstra balance. Du kan dog sagtens købe denne model fra start, hvis du tænker, at du vil foretrække mere bevægelighed i tæerne. 

Denne model er lavet i 2.5 mm neopren, og det vil helt sikkert kunne holde dine fødder varme i længere tid. Neopren split toe har også en god og solid bund, som beskytter dine fødder og naturligvis giver dig et godt fodfæste. Denne model er også udstyret med et ekstra velcrospænde, så du er helt sikker på, at den sidder tæt til din fod. 

Selvom den er designet for at give ekstra bevægelighed under aktiv vandsport, så kan du også sagtens bruge den som badesko, når du blot skal en tur i vandet med familie eller venner.

 

Neopren sko til børn fra SURFMORE

Badesko er selvfølgelig ikke kun til de voksne, og vi har derfor en fantastisk SURFMORE neopren sko til børn. Helt grundlæggende har vores børnemodel samme formål som vores andre neopren badesko, men der er dog visse ændringer, som gør det meget nemmere for børn at bruge dem. Badesko skal nemlig sidde tæt til foden, og de kan derfor være lidt besværlige at komme i for både voksne og børn. Det behøver man dog ikke bekymre sig om med denne model. 

SURFMOREs neopren sko til børn er nemlig en slip-on sko, som gør det nemt at få hælen ned i skoen. Det gør en kæmpe fordel for børn, da det kan være en træls oplevelse for både barnet og forældre at få de små fødder mast ned i andre typer sko. 

Disse neopren badesko til børn er lavet i 2 mm neopren, og de har også en solid sål, så dit barn både kan stå fast på boardet og kan løbe rundt i vandkanten uden at skære sig på muslinger og sten. Skoene har også ekstra ventilation i fronten, så børn nemt at have dem på dagen lang, uden du skal bekymre dig om, hvorvidt de får det for varmt.

Tip: Den gode kvalitet gør også, at neopren badeskoene til børn uden problemer kan holde i mange år og gå i arv fra den ældste til den yngste, når fødderne bliver for store til at være i dem. 

Neopren badesko eller neopren sokker: Hvad skal jeg vælge?

Hvis du allerede nu tænker, at du ikke er så vild med tanken om neopren badesko med sål, kan du også købe et par gode neopren sokker. Neopren sokker sørger ligesom neopren badesko for at holde dig varm. Du kan se vores SURFMORE Neopren sokker i 3 mm.

Neopren sokkerne beskytter stadig dine fødder mod at skære dig på sten og muslinger, selvom du ikke har den samme tykke bund som skoene. Dog har du mere bevægelighed i dine fødder, da der ingen sål er. Dette foretrækker nogen, da de føler, at de bedre har forbindelse til boardet og derfor lettere kan holde balancen. 

Neopren sokker er også ideelle til, når man sejler i oppustelig kajak eller kano, og man gerne vil have noget på fødderne, så de holdes varme hele tiden og ikke slider mod bunden. 

Neopren sokker kan også være rigtig dejlige at have på, hvis man bader om sommeren eller måske endda også om vinter, og man nemt kommer til fryse ens tæer. Neopren giver nemlig ekstra varme, og det kan gøre en stor forskel, hvis vandtemperaturen er lav.