Svømmevest til voksne - vest til sup - Surfmore - 2

Hvor skal du opbevare dit board, når du ikke bruger det?

Selvom sommeren ikke er helt slut endnu, så kan det være at du står og overvejer, hvordan du i virkeligheden skal opbevare dit SUP board? Henover sommeren har din taske med boardet måske bare stået i dit bryggers eller lige indenfor i garagen, men du vil sikkert gerne finde en lidt mere permanent løsning. Her har vi heldigvis løsningen.

 

Vores vægophæng er svaret på dit problem

Det er altid en rigtig god idé at opbevare ens SUP board et sted, hvor den ikke bliver skadet af cykler, husdyr eller måske endda haveudstyr. Vores SUP boards er slidstærke og kan holde til en del, men de har aldrig godt af at blive klemt eller ramt af en rive. 

Vores vægophæng sikrer derfor, at dine boards kommer væk fra cykler, haveudstyr og gulvet. Du placerer nemlig blot boardet på ophænget efter brug, og så er det i sikkerhed fra alle mulige andre ting i garagen, kælderen eller hvor du end ønsker at placere det. 

Ophænget kan naturligvis også tilpasses til alle former og længder af SUP boards og surfboards, så du kan bruge det, uanset hvilket board du har. Derudover er det sort og mat lakeret, så det ser elegant og stilrent ud.

 

Brug det til våddragter og dit andet tilbehør

Da vægophænget består af 2 solide ophæng, så kan du også bruge dem til meget andet. Udover at opbevarer dit SUP board sikkert og godt, så kan du også hænge din våddragt på ophænget på en bøjle, og det samme gælder for din svømmevest. Du kan faktisk samle alt dit surfudstyr det samme sted. 

Din våddragt og svømmevest har også godt af at hænge, da det giver mulighed for at materialet bliver helt tørt. Det vil også give dig en ren, tør og lugtfri våddragt og svømmevest næste gang, at du tager det på. Dertil bliver det også nemmere for dig at komme afsted, da dit board i forvejen er pustet op, og din våddragt er lige ved hånden. 

Alt i alt giver vægophænget dig mulighed for at opbevare dit SUP board og tilbehør ordentligt, så du er sikker på, at det hele spiller næste gang, at du gerne vil ud og surfe.