Svømmevest til voksne - vest til sup - Surfmore - 2

Hvordan transporterer jeg bedst muligt mit SUP board?

Rigtig mange transporterer løbende deres boards rundt omkring i Danmark. Nogle har deres oppustelig SUP boards liggende i bilen, mens andre har et hyggeligt sommerhus, hvor boardet kan ligge, mens det ikke er i brug. Der er mange måder at transportere sit SUP board på. De fleste hjælper hinanden med at løfte sammen, mens andre vælger at investere i en SUP trolly til transport af udstyret

 

Dit board kan være tungt

Nogle SUP boards kan have tendens til at være en smule tunge i konstruktion grundet billigte materialevalg. I sidste ende kan det godt give et forholdsvis tungt SUP board, at bære, hvorfor mange måske synes, at deres nye SUP board er tungt at løfte på. 

Det er der heldigvis en løsning på. En SUP trolly er hurtig og nem til transport af boardet og er derfor en oplagt følgesvend, når du skal på SUP. Den gør det nemlig langt nemmere, når du skal løfte dit SUP board

Hvis I har flere boards og er afsted som familie, så kan I også bruge vores SUP board vogn, hvor du kan transportere flere boards af gangen eller en masse udstyr. Du kan også bruge den til en kajak, kano og endda luftmadrasser og badedyr, som du gerne vil have med til stranden. SUP board vognen gør transporten fra sommerhuset, bilen eller et helt tredje sted meget nemmere for alle.

Hvad skal jeg være opmærksom på ved transport?

Når du transporterer dit board er der flere ting, som du bør være opmærksom på. Uanset om du har et oppusteligt SUP board eller et klassisk glasfiber board, så bør du altid værne om transporten af det. 

Et glasfiber board tåler ikke at blive tabt, eller slået med sten eller mod andre hårde overflader. Et oppusteligt board er langt mindre skrøbeligt overfor stød og sten, men tåler stadig ikke skarpe genstande, da dette kan beskadige overfladen og i værste tilfælde slå hul i boardet. 

Du skal derfor være opmærksom på, at du løfter det rigtigt, og at det ikke slæber mod sten og andre skarpe genstande. Mange har tendens til, at bagenden af boardet kan slæbe mod sten, da boardet er tungere i bagenden. Vær opmærksom på, at du løfter boardet, således ingen af delene bliver slæbt mod sten.