Svømmevest til voksne - vest til sup - Surfmore - 2

SURFMORE og Wayve samarbejder om at surfe

Sommeren er fyldt med nye surfeventyr og ikke mindst er nyt, lokalt samarbejde med en anden Aalborg virksomhed, nemlig Wayve. Vi er nemlig indgået i et samarbejde med Philip Ulf, ejer af Wayve, og man vil derfor i fremtiden kunne finde et udvalg af vores SURFMORE produkter i Wayves butik i Aalborg.

 

Wayve x SURFMORE danner grundlag for et godt samarbejde

Wayve underviser både børn og voksne i at stå sikkert og godt på SUP board, samt hvordan man nemt og sikkert styrer en havkajak. De er derfor den ideelle samarbejdspartner, da vi alle ønsker at sikre en sjov og sikker oplevelse til både nye og øvede surfere.
Hos SURFMORE ønsker vi naturligvis, at alle vores kunder får en sjov og ikke mindst sikker oplevelse, når de bruger vores SUP board. Derfor kan vi fremadrettet også henvise kunder til Philip, hvis de gerne vil have undervisning i, hvordan man bedst står på vores boards
Vi har endda været så heldige, at andre også synes, at vores samarbejde med Wayve er spændende. Du kan derfor læse, hvad både Jeppe og Philip havde at sige om vores lokale samarbejde i Minbaad.dk.

 

SURFMORE produkterne kommer tættere på vores kunder

Samarbejdet bringer naturligvis en masse glæde på kontoret, og vi synes særligt, at det er fedt at få flere af vores produkter tættere på vores kunder. Man vil derfor kunne se og prøve vores badeponchoer, våddragter til børn, men naturligvis også våddragter til kvinde og våddragter til mænd.
Jeppe fortæller i miinbaad.dk lidt om samarbejdet: “Vores virksomhed er født online, og vi har derfor aldrig haft i sinde at skabe fysiske rammer om vores produkter. Derfor ser jeg det som en styrke, at vi fremadrettet kan sende kunder ned til Philip og hans team hos Wayve for at se produkterne. Det giver rigtig god mening!”
Wayve har en fed lille butik, som man kan finde på Skudehavnsvej 30 ved Streetfood i Aalborg, og i butikken står Philip og hans team klar til at hjælpe kunderne. Jeg kan kun anbefale, at man tager et smut forbi, hvis man er i nærheden og gerne vil se et udvalg vores produkter eller høre mere om muligheden for at få undervisning i SUP.