Svømmevest til voksne - vest til sup - Surfmore - 2

Sikkerheden er i højsædet

Sikkerhed er naturligvis altid i højsædet hos SURFMORE. Vi er derfor rigtig glade for, at resten af Danmark også har fået øjnene op for, hvor vigtigt det er at bære en svømmevest, sikkerhedsvest eller noget helt tredje, når man er vandet. Det er nemlig ikke kun godt for dig, men også din pengepung.

 

Stor opmærksomhed på sikkerhed

Medierne har i høj grad fokus på sikkerhed på vandet i disse dage, og det er særligt fordi Politiet har været rundt med bøder. Det er nemlig et lovkrav, at man skal have en vest med om bord på boardet. Hvis ikke man har den med, så kan man altså få en ret heftig bøde.
Hos SURFMORE anbefaler vi dog, at du altid tager den på, inden du går i vandet. Den hjælper dig nemlig ikke særlig meget på boardet, når først du er faldet i vandet og virkelig har brug for den.

 

Jeppe var i DR P4 Nordjylland

Vi vil altid gerne dele ud af vores erfaringer og gode tip og tricks på vandet, og det ville P4 Morgen Nordjylland også gerne høre noget mere om. De inviterede derfor Jeppe en tur i studiet til lidt morgenradio og en god snak om, hvordan man surfer sikkert. P4 Nordjylland havde nemlig fokus på vandsikkerhed, når man er ude med ens SUP board.
Du kan faktisk selv høre, hvad Jeppe havde at fortælle i radioen den morgen lige her. Du skal blot spole frem til 2.35, og så er du klar til at høre alt, hvad Jeppe havde at guldkorn.
Du kan også læse vores egne 10 gode råd til en sikker tur på vandet, så du er sikker på, at du kun tager ud på en sikker tur. Du vil også opdage, at vores første råd naturligvis er at tage en vest på.

 

Sikkerhed behøver ikke være besværligt

Man kunne desværre forestille sig, at mange vælger en vest fra, da de mener, at den vil kunne hæmme deres bevægelighed på boardet. Det er dog ikke tilfældet, hvis man sørger for at anskaffe sig en god vest, som sidder tæt og følger kroppens bevægelser.
SURFMOREs impact vest har en utrolig bevægelighed, og den er samtidig med til at sikre, at du har den optimale ydeevne på vandet. Dertil har vi også en bæltetaske med oppustelig redningskrans, så du kan undgå at få en bøde med hjem fra din surftur.