Svømmevest til voksne - vest til sup - Surfmore - 2

Sikkerheden er i højsædet, når du færdes på vandet

Sikkerhed er naturligvis altid i højsædet hos SURFMORE. Vi er derfor rigtig glade for, at resten af Danmark også har fået øjnene op for, hvor vigtigt det er at bære en svømmevest på paddleboard, redningsvest eller noget helt tredje, når man er vandet. Det er nemlig ikke kun godt for dig, men også din pengepung.

 

Stor opmærksomhed på sikkerhed

Medierne har i høj grad fokus på sikkerhed på vandet i disse dage, og det er særligt fordi Politiet har været rundt med bøder. Det er nemlig et lovkrav, at man skal have en svømmevest til børn eller voksne med om bord på boardet. Hvis ikke man har den med, så kan man altså få en ret heftig bøde.
Hos SURFMORE anbefaler vi dog, at du altid tager den på, inden du går i vandet. Den hjælper dig nemlig ikke særlig meget på paddleboardet, når først du er faldet i vandet og virkelig har brug for den.

 

Jeppe var i DR P4 Nordjylland for at tale om sikkerhed

Vi vil altid gerne dele ud af vores erfaringer og gode tip og tricks på vandet, og det ville P4 Morgen Nordjylland også gerne høre noget mere om. De inviterede derfor Jeppe, co-founder af SURFMORE en tur i studiet til lidt morgenradio og en god snak om, hvordan man surfer sikkert. P4 Nordjylland havde nemlig fokus på vandsikkerhed, når man er ude med ens SUP board.
Du kan faktisk selv høre, hvad Jeppe havde at fortælle i radioen den morgen lige her. Du skal blot spole frem til 2.35, og så er du klar til at høre alt, hvad Jeppe havde at guldkorn.
Du kan også læse vores egne 10 gode råd til en sikker tur på vandet, så du er sikker på, at du kun tager ud på en sikker tur. Du vil også opdage, at vores første råd naturligvis er at tage en vest på.

 

Sikkerhed på vandet behøver ikke være besværligt

Man kunne desværre forestille sig, at mange vælger en vest fra, da de mener, at den vil kunne hæmme deres bevægelighed på boardet. Det er dog ikke tilfældet, hvis man sørger for at anskaffe sig en god vest, som sidder tæt og følger kroppens bevægelser. Ønsker du ikke, at den skal sidde tæt, kan du også vælge en god oppustelig redningsvest, som du slet ikke mærker, at du har på.
Vi har også udviklet vores egen SURFMORE Svømmevest, der har en utrolig bevægelighed, og den er samtidig med til at sikre, at du har den optimale ydeevne på vandet. Dertil har vi også en SURFMORE Oppustelig Redningsvest med oppustelig redningskrans, så du kan undgå at få en bøde med hjem fra din surftur.