Vi bringer SURFMORE tættere på dig

Hos SURFMORE vil vi gerne hjælpe dig med at få den bedste oplevelse med vores Stand Up Paddle Boards, og den oplevelse starter nemlig lige her på vores hjemmeside. Vi vil gerne sikre, at du køber det rigtige udstyr og er velinformeret, så du kan få en god, sjov og sikker surftur på dit nye SUP Board.

Hvis det er første gang, du skal købe et SUP Board, så kan det måske være lidt svært at finde rundt i, hvad man skal købe med til det.
Derfor vil jeg gerne bringe SURFMORE endnu tættere på dig og dine spørgsmål. Du kan nemlig få de nødvendige informationer og de bedste tips og tricks med på vejen lige her, så du er klar til din første tur på vandet.
Jeg skriver løbende indlæg herinde, så du kan følge med og få svar på dine spørgsmål eller få stillet din nysgerrighed om vores nye produkter. Herinde kan du nemlig finde informationer om alt fra vores nye produkter, til hvordan du får den bedste surftur.
Jeg vil nemlig forsøge at dele ud om alle de ting, som man har brug for at vide, når man er ny til SUP. Jeg vil også løbende dele ud af vores egne erfaringer om vores SUP Boards og surfture, og endda også dele ud af billeder, videoer og historier om alt det, vi laver her på kontoret.

Har du en god idé?

Jeg vil naturligvis gerne forsøge at imødekomme de spørgsmål, som du skulle støde på, når du leder efter surfudstyr hos os, men det er ikke altid helt muligt. Du er derfor velkommen til at kontakte mig på nanna@surfmore.dk, hvis du har en god idé til noget, som vi endnu ikke har berørt herinde.

Jeg ser frem til at høre fra dig og god læselyst!

De bedste hilsner,
Nanna